Format Atarken Restart Atıyor

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bilgisayara format attım ancak xp yüklerken ön yükleme yapılırken restart atıyor ve şöyle bir sorun yaşanıyor.

1. taktığım xp cd sini görmeden geçiti

2. xp cd taktım ve kurulum gerçekleşirken restart atıyor. Ve özel bir uyarı veriyor uyarıyı yazacağım ama şimdi o uyarıyı da vermiyor. Restart atıyor durmadan. donaımsal mı yazılımsal bir problem mi?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşım muhtemelen donanımsal bir sorun mevcut. Cihaz masaüstü bilgisayar mı yoksa laptop mı?

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ram slotunu değiştirmeyi dene slotları iyice tamizle tekrar dene

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
modemi çıkart
bendede görüntü gidiyodu modemi çıkarınca düzeliyodu

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
cd yi okumaz
anakarttan boot ayarını cd yap
2. sorun ise muhtemelen okuyucudan kaynaklanıo kararsız sistem formatlar kendini kural 1 :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
arkadaşlar sorularınıza cevap verecem

cd ile ilgili problem yok tam 4 kere restart attı 3 kere hata verdi 5. de ne oldu anlamadım ama kuruluma geçti..... windowsu kurdum ancak bu seferde kamera dirveri yüklerken restart atıyor. Kendi cd si yıllardır kullandığımız cd farklı olarak bilgisayara sp3 kurdummmmm

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
myefsane dedi ki:
arkadaşlar sorularınıza cevap verecem

cd ile ilgili problem yok tam 4 kere restart attı 3 kere hata verdi 5. de ne oldu anlamadım ama kuruluma geçti..... windowsu kurdum ancak bu seferde kamera dirveri yüklerken restart atıyor. Kendi cd si yıllardır kullandığımız cd farklı olarak bilgisayara sp3 kurdummmmm

sp3 seni sevmedi demek ki :D

cenniro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasim bence biosdan yapiyo kurulum ekraninda nerede atiyo restart i ilk kurulumun ekranindami hdd leri belirlemeden atiyorsa kesin biosdan yapar!

windows kurdukdan sonra webcam yuklerden atmaya basladiysa mavi ekrana dusmesini engelle bilgisayarim sag tus yap ozellikler orda gelismisde en altdaki ayarlara tikla gelen ekranda 3 secenek var en altdaki otomatik yeniden baslati kaldir mavi ekrana dussun ordaki hatayi nette arattir cozersin sorununu!

Selametle

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
cenniro dedi ki:
arkadasim bence biosdan yapiyo kurulum ekraninda nerede atiyo restart i ilk kurulumun ekranindami hdd leri belirlemeden atiyorsa kesin biosdan yapar!

windows kurdukdan sonra webcam yuklerden atmaya basladiysa mavi ekrana dusmesini engelle bilgisayarim sag tus yap ozellikler orda gelismisde en altdaki ayarlara tikla gelen ekranda 3 secenek var en altdaki otomatik yeniden baslati kaldir mavi ekrana dussun ordaki hatayi nette arattir cozersin sorununu!

Selametle

senind ediğini yapabilmek için pc nin açılması gerek. sorun halloldu ancak banada biosdan kaynaklı gibi geldi. ram işlemci söktüm taktım bir iki denemeden sonra sorun kalmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakadaslar format atıyorumxp yi tekrar win.7 atmak yada baska win. xp kurmak istesem olmuyor windows çakışması deniliyor nasıl giderir im bu sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama
notebook'uma win8 yükleyebiliyorum.
ancak xp yi yükleyemiyorum.
son aşamaya geleceği esnada restart atıyor ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka cd 'den de denedim olmadı. cd de sorun yok daha önce başka pc'ye format atmıştım.