Format Atamıyorum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crewd0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar Acer Aspire 5715Z Laptop Var Ve Buna Format Atmam Lazım CD-Rom çalısmıyor nasıl format atabilirim ? + usb ile denedim Windows 7 dosyaları usb'ye kopyaladım fakat " invalid or damaged bootable partition "hatası verdi neden olabilir ? ( Flash Disk Boyutu = 4 GB )

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
windows 7 dosyalarını direk usby ye kopyalarsan olmaz .

usb windows 7 diye arattır . nasıl usb ye kurman gerektiğini bulursun :)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İşin Kötü Tarafı Bilgisayar'ı Biçimlendirdim O Yüzden Cmd'ye Giremiyorum :(

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İşin Kötü Tarafı Bilgisayar'ı Biçimlendirdim O Yüzden Cmd'ye Giremiyorum :( Yani Açılmıyor Şuan Üzerinde İşletim Sistemi Yüklü Değil

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
cmd ye girmene gerek yok zaten

ayrıca buraya nasıl yazıyorsun biçimlendirdiysen

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Başka bir bilgisayardan hallediyordur konu bu değil.

Sen USB windows 7 diye arattır indir kur.

Eğer büyük sorun var diyorsan önce içindeki standart işletim sistemini yükle. Bunun için bilgisayar kapalı iken power düğmesine basar basmaz bir iki kere "FN+f10" kombinasyonunu yap yükleme başlasın. TAbi senin laptop modelinde Recovery Partition olduğunu umuyorum :)

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Başka bir bilgisayardan hallediyordur konu bu değil.

Sen USB windows 7 diye arattır indir kur.

Eğer büyük sorun var diyorsan önce içindeki standart işletim sistemini yükle. Bunun için bilgisayar kapalı iken power düğmesine basar basmaz bir iki kere "FN+f10" kombinasyonunu yap yükleme başlasın. TAbi senin laptop modelinde Recovery Partition olduğunu umuyorum :)

power,,, bendede aynı model laptop var. aldığımda vista yüklüydü. normal xp cd si ile formatladım. yanlız şöyle bir durum var. ms dosta fdisk menüsünde müdehale demediğim bölümlenmiş bir alan var. muhtemelen vistayı buraya gömmüşler. bu bölüme nasıl ulaşabilirim. hani olurda tekrar vistayı kurmak istersem diye soruyorum.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Dediğim gibi. Bilgisayarı açar açmaz alt ve f10 (fn+f10 da olabilir) a basıyorsun tamamdır.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ama xp yi kurdu isen mbr yi bozmuşsun o zaman. O sebeple bir sistem kurduktan sonra(Win7) Acer Empowering technology i kur mutlaka. Düzeltme yapıyordu sistemde.