Forma Giydi İddiaları Kralı Çok Üzdü!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
38. yaş gününde bir arkadaşı tarafından şaka olsun diye Fenerbahçe forması hediye edilen Hakan Şükür, hediyeyi kabul etti ama, tüm ısrarlara rağmen sırtına geçirmedi.

1706.jpg

Eşi Beyda Şükür tarafından Çatalca'daki çiftliğinde düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde 38. yaş gününü kutlayan Hakan Şükür, kendisine hediye edilen ve sırtında "H. Şükür" yazan 9 numaralı Fenerbahçe formasını, partiye katılanların tüm ısrarlarına rağmen giymek istemedi.

Sürpriz partide konuklar arasında Şükür'ün futbolcu arkadaşları Mehmet Topal, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Güven, Serkan Çalık, Özgürcan, Volkan Yaman, Tümer Metin, kardeşi Gökhan Şükür de bulunurken, hediye Fenerbahçe forması İtalya'dan tanıdığı restoran işletmecisi bir arkadaşından geldi..

Kendisine uzatılan Toys"R"Us paketini açıp, içinden "sırtında ismi yazan sarı lacivertli" forma çıkmasına şaşıran Şükür, partiye katılanların tüm ısrarlarına rağmen hediye formayı sırtına geçirmedi.
Hediye Fenerbahçe formasını Fenerium'dan satın alıp şakayı hazırlayan restoran işletmecisi İsmail Bey, formanın sırtına isim yazdırırken Fenerium çalışanlarının yaşadığı şaşkınlığı anlatırken partiye katılanlar dakikalarca güldü.

2008_07_15_hakan_sukur_cocuk.JPG

Bugün kendisiyle bir kez daha görüştüğümüz Şükür: "Daha önce de Medyaspor'a açıklamıştım. Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımın formasını giymem. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe elbette ki son derece güzide bir camia. Ancak ben Galatasaraylı Hakan Şükür'üm. Şaka olsun diye bile sarı lacivertli formayı giymem söz konusu değil. Bazı medya organları beni Fenerbahçe'ye transfer ediyor, bazıları "Fenerbahçe formasını sırtına geçirdi, poz verdi, sonra fotoğrafları sildirdi" diye haber yapıyor. Bu çeşit haberler beni üzüyor. Ben bir açıklama yapıp kendimi bağladım. Tekrarlıyorum, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımın formasını giymem söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Kaynak