Forfone-ücretsiz konuşma mesajlaşma uygulaması

forfone-tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forfone , Skype, Viber ya da WhatsApp gibi VoIP aramlarda mevcut olan tüm faydaları tek bir uygulamada topladı. forfone kullanıcıları arasında yapılan tüm arama, metin ve resim mesajları tamamen ücretsizdir. forfone, size iPhone ya da Android işletim sistemli telefonuna forfone uygulamasını kuran herkesle ücretsiz olarak telefon görüşmesi yapmanızı sağlar. Ücretsiz telefon görüşmesi yapmak ve diğer forfone kullanıcılarına metin mesajları ve resimli mesajlar göndermek için tek ihtiyacınız olan şey, WiFi ya da 3g aracılığı ile internete bağlanmak. forfone aracılığı ile telefon görüşmesi yaparken kullanacağınız bant genişliği ise yaklaşık olarak dakikada 200KB / saatte 12Mb olacaktır. forfone VoIP uygulaması ile yurt içi ya da yurt dışı sabit telefonlara arama yapmak isterseniz bunu da oldukça düşük bir ücrete (yaklaşık olarak 1.9cent/dakika)Genel:iPhone ve Android için ücretsiz indirme:

○ iPhone: http://itunes.apple.com/at/app/forfone/id422854875?mt=8 for

○ Android: https://market.android.com/details?id=com.forfone.sip

Nasıl Çalışır:Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra forfone uygulaması sizden telefon numaranızı ister ve kayıt sürecini tamamlamak için bu kodu uygulamaya girmeniz gerekmektedir. Forfone kullandığınız kişi listesini otomatik olarak uygulamaya entegre eder ve listenizdeki kullanıcılar içinde forfone kullanıcısı olanlar “forfree” olarak işaretlenir. Ayrıca, kullandığınız kişi listesindeki kişilerden forfone kullanıcısı olanlar, ücretsiz görüşme yapabileceklerinizi kolayca seçebilmeniz için forfone favori listenizde olarak ayrıca listelenir. Uygulamaya arkadaşları davet etmek ise oldukça kolay: uygulamadaki “invite” butonuna tıkladıdıktan sonra arkadaşlarınıza e-posta ya da metin mesajı ile uygulamayı kullanmaya davet edebilirsiniz. Dialpad ile numaraları direk olarak arayabilirsiniz, bununla beraber, Messages başlığı altında, metin ve resimli mesajları görüntüleyebilir ve gönderebilirsiniz.Ek bir özellik olarak; Gelen aramalar ve metin mesajları, uygulama o anda açık olmasa bile alıcıya iletilebiliyor. Kullanıcı uygulamayı açmamış olsa bile, bir push mesajı ile aramalar ve mesajlar iletiliyor. Böylece hem pil ömründen tasarruf ediliyor, hem de uygulama 0 ulaşılabilirliği garanti ediyor.Dünya çapındaki yüm forfone kullanıcıları arasında aramalar ve mesajlar tamamen ücretsizdir. forfone dışı yapılan arama ücretleri (ücret tarifesi) ve mesaj ücretleri için, uygulamanın sağ üst köşesinde sürekli görünen More / Add Credit başlığı altında forfone uygulamasına yükleme yapabilirsiniz.Uygulama görselleri:
forfone-iphone1.jpg
forfone-iphone2.jpg
forfone-iphone3.jpg
forfone-iphone4.jpg
forfone-android3.jpg
forfone-android2.jpg
Umarım herhangi bir forum kuralını ihlal etmiyorumdur. Herhangi bir şikayetinizi bana iletebilirsiniz.forfone uygulaması ile ilgili her türlü görüş ve tavsiyenizi duymaktan memnuniyet duyarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bsy sormak ıstıyorum benım telım ıphone degıl ayrıca androıdde yok ama ben pcden yurtdısındakı bı arkadasımın cebını ucretsız aramak ıstıyorum boyle bsy mumkun mu