Football manager 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Poetic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poetic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar fm 12 de atağa kalktığımda defansı bazen tek adamla yakalıyom adamım arkadaşına bomboş durumda pas vermiyo tac çizgisine doğru iniyo...ceza sahası içinde bomboş arkadaşı var pas vermiyo şut çekiyo...tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum takım ayarlarından ve oyuncu ayarlarından ayar mı yapmak lazım, ince ayarları var mı :)...teşekkürler şimdiden...

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maçı önemli anlar olarak değil , Geniş anlatım olarak izlersen böyle oyuncuları bulabilirsin..

Oyuncu talimatlarından Top Tutma ve Yaratıcılık Özgürlüğünü kısıtlarsan durum biraz daha düzelecektir :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Maçı önemli anlar olarak değil , Geniş anlatım olarak izlersen böyle oyuncuları bulabilirsin..

Oyuncu talimatlarından Top Tutma ve Yaratıcılık Özgürlüğünü kısıtlarsan durum biraz daha düzelecektir :)
bunlar tamamen doğru olmakla birlikte oyuncunun bencillik özelliği ilede ilgili olabilir

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yada Yaratıcılık özellikleride düşük olabilir .

Poetic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlarım şimdi ikileme düştüm burda nick.rey diyor ki ''yaratıcılık özellikleri düşük olabilir'' artiss sende kısıtlarsan biraz düzelebilir demişsin...yani yaratıcılık özellliğini arttırmak mı gerek düşürmek mi:)