Football Manager 2012 Duyuruldu!

closer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sports Interactive ve SEGA, başarılı futbol yönetim simülasyon serilerinin son sürümü olan Football Manager 2012'yi duyurdu. Oyunun, yıl başı öncesi mağazalardaki yerini alması planlanıyor.

Football Manager 2012 ile birkez daha gözde takımınızı alabilecek ve yönetim becerilerinizi test edebileceksiniz.

Ödüllü Football Manager serileri 7 milyon kopyadan fazla satış rakamına ulaşırken, son yedi yılda İngiltere ve bazı Avrupa PC satış listelerinde zirvede yer aldı. Bu tarihe kadar İngiltere'de bir numarada 108 haftadan fazla kaldı.

Sports Interactive'in Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, "Sonunda Football Manager 2012 hakkında konuşmaya başlayabildiğimiz için sevinçliyiz" diyor ve "İyi miktardaki köklü değişikliklerle gelişimin başka bir yılındayız, bu yılda oyun çıktıktan sonra, oyuna kendini adayan topluluğumuz ve onlara eklenen bir çok yeni mutlu kişinin oyunlarımızı severek oynayacağına eminiz.

50'den fazla lig kurallarında yapılan değişikliklerin dahil olmadığı ve devam eden 800 üstü yeni özellik, Football Manager 2012 daha fazla gerçekçiliği, üç boyutu ve her bir taraftarın saha içide ve dışında büyük kararlar verebileceği rüyaları vaad ediyor.

Önemli yeni ve geliştirilen özellikleriyle Football Manager 2012;

- Transferler ve Sözleşmeler
Transfer ve sözleşme sisteminde kayda değer değişimler yapıldı, bağlılık primleri dahil edildi, amatör ve genç sözleşmelerinde iyi geliştirmeler yapıldı. Transfer merkezi geliştirildi ve sözleşme müzakereleri esnasında bütçe nedeniyle sıkıştığınız noktaları aşabileceğiniz yetenekler kazandırıldı. Bu aç oyuncular veya temsilciler karşısında bütçenizi yönetmede size yardımcı olacak ve daha esneklik kazandıracak tedbir olacak.

- Gözlemci Geliştirmeleri
Birbirinden farklı gerçek hayattan aktarılan gözlemci raporları kullanıldı, başlama vuruşu öncesi ve sezona giriş yaparken ihtiyacınız olan bilgileri sağlayıyor. Kadro analizinin, taktik bilgilerinin ve atılan ve yenilen gollerin dahil olduğu oyun için raporlar geliştirildi..

- 3B Maç Geliştirmeleri
Yeni animasyonlar, seyirci sistemi, geliştirilen hava durumu sistemi ve daha fazla stadyumlar, eklenen iki yeni kamera açısı - "Kale Arkası" ve "Yönetilebilir Kamera" ve bunun yanında tüm kameralara ters açı eklendi. Bunun anlamı oyunun her anını izleyebilecek ve analiz edebileceksiniz.

- Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda yönetim
Dilediğiniz zaman kayıtlı oyunlarınızda ki oynanabilir ligler üzerinde bu özelliği ekleyebilirsiniz. Gelecek sezon başında şu ülkede yönetim göster yaparak kariyerinizin başında seçmiş olduğunuz ülkede kalmayabilirsiniz.

- Ses Tonu
Yeni ses yonu sistemi ile takım konuşmaları ve görüşmelerde ses tonunuzun derecesini belirleyebilirsiniz. Yorumlarınızda yorum başına 6 farklı ton kullanabileceksiniz.

- Zeki Arayüz
Yeni uyarlanan yerleşim sistemi, yüksek ekran çözünürlüklerinde daha kolaylık. Yeni arayüz yeni filtreler, özelleştirilebilir sütunlar, yeni taktik ekranı ve çokça yeni ön özleme ekranı geliyor.

- Yeni Bilgilendirme Sistemi
ana oyundan farklı bir yerde duran, yeni oyuncular bulmanıza yardımcı olabilecek, "nasıl" sistemi artık oyunla.

Oyunun bir çok alanında geniş geliştirmeler yapıldı, bunlara örnek medya sistemi, basın toplantıları, alt yapı oyuncuları sistemi, alt yapıdan oluşturulan oyuncular, sosyal ağ seçenekleri, hazırlık maçları, uluslararası yönetim ve daha fazla önümüzdeki günlerde sizlerle olacak.

Kaynak

ekran görüntüleri: 2012

Ön İzlenim:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9iTXka94ePc

3D Maç motoru:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=stoveU0utQ4

closer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aynen. çok geç çıkıyor. çıktığında da pek çok hatayla çıkıyor. bu oyunu adam gibi oynamamız için devre arası güncellemesini beklememiz gerekiyor. ama en büyük soru oyun türkçe çıkacak mı? büyük ihtimalle çıkmayacak. turksportal çeviri hazırlıyor ama çeviriyi ekleyip eklememek sigames'e kalmış. eğer 54997486526574896 tane fm 2012 alıp steam'a kayıt ettirirsek bi sonraki sene oyun türkçe çıkacakmış(!)

closer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunun türkçe çıkmayacağı kesinleşti. miles jacobson hem satış oranı hem de yeterli çeviri oranı yakalanmadığından oyunun türkçe çıkmayacağını söylemiş. ama turksportal çevirilerine devam ediyormuş. sanırım yama şeklinde çıkacak ama resmi olmayacak.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
CM benim saplantı oyunumdu. Efsanevi CM01-02 versiyonunu bugün bile sık sık oynuyorum.. (Nereden baksan 9 yıl, veritabanı eski ama 4 sezon sonra sanallaşıyor zaten :) )
Şimdi FM / CM ikilemi, Eidos/SIGames rekabeti işin suyunu çıkarınca soğudum. Arada aşka gelip yeni sürümleri denediğimde de kaplumbağa hızında, bilgisayarı olmasa da beynimi kasan oyunlardı sevemedim..
Oyunun Türkçe olması şart değil, işe sıfırdan başlamadıysanız çözersiniz rahatlıkla..
Genç arkadaşlar sevecektir belki amakendi adıma "almayayım" :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
fm orijinal alıcam he tehdit ettikleri için almıyorum.
CM alacaktım bazı sebeblerden alamadım hemde CM yi 6 sene önce ve son defa oynamama rağmen...Türkçe çıkardılar adamlar.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
226091_10150266900682616_262490537615_7847704_66711_n.jpg