Fontlarım bozuldu. Nasıl düzeltebilirim?

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu akşam Photoshop'ta (ki kendisinde baya bir acemiyim) resim düzenlemek isterken birkaç font ekledim windows/fonts bölümüne. Ondan olduğunu düşünüyorum ki Twitter'da şöyle bir görüntü bozukluğu oluştu bir anda:

bOoiq.png
gpryZ.png

Denetim Masası'ndan "Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle" dediğimde düzeliyor, ancak bir süre sonra sayfayı yenilediğimde yine bozuluyor görünüm. Ayrıca bu olay bir tek Twitter'da ve Firefox'ta oluyor. Chrome ile girdiğimde böyle bir sorun yok. Yüklemeye çalıştığım fontlar Cooper Md BT Medium ve Helvetica Neue CE 55 Roman idi. Tüm yazı tiplerini varsayılana çevirmem için ne yapmam gerekir acaba?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Firefox çerezlerini temizledin mi?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Benimde oldu ya ne yaptıysam düzeltemedim geri yükleme yaptım sistem görüntüsünü geri yükledim :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Chrome'da sorun yoksa boşver firefox'u chrome kullan :) Şaka bi' yana sorununun bir tek Twitter'da olması da ayrı bir gariplik.

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yüklediğim fontları bulup kaldırarak sorunu hallettim. Yüklediklerimin yerine normal olanları yüklemem gerekir sanıyordum ama bunlar zaten ekstra fontlarmış. Ama ekstra olmalarına rağmen twitter sayfama nasıl uygulandılar onu anlamış değilim :). Neyse teşekkürler.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yüklediğim fontları bulup kaldırarak sorunu hallettim. Yüklediklerimin yerine normal olanları yüklemem gerekir sanıyordum ama bunlar zaten ekstra fontlarmış. Ama ekstra olmalarına rağmen twitter sayfama nasıl uygulandılar onu anlamış değilim :). Neyse teşekkürler.

Aynı sorunu yaşıyorum ve hala çözemedim :(

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tune Up 2012 programında fix problems kısmından fix common a tıklarsanız oradan bozulmuş yerleri düzeltmeyi deneyebilirsiniz.
http://screenshooter.net/9344374/rshwvqm

A font folder isn't working i tıklayıp dene istersen benim fontlar bozulmadığı için deneme şansım olmadı ama .
Program ücretli olsa da deneme süresi var kendi sitesinden indirip deneyebilirsin istersen.