FM oynarken bilgisayarım kapanıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gri_16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gri_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

Sorunum kısaca şu, sadece FM oynarken bilgisayarım kapanıyor. CS oynarken, internette saatlerce gezinirken veya bilgisayar üç gün açık kalsa bile bir sıkıntım yok. Fakat FM'ye giriyorum, yaklaşık 10 dakika sonra fandan bir 10 saniye bağırma sesi geliyor ve direk kapanıyor. Kesinlikle ısınma yok bunu baştan söyleyeyim.

Bilgisayarımın markası SONY Vaio.
İşlemci: Intel Core i3 2.40 GHz
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: Ati 2 GB

Şöyle bir durum daha var, anlamanıza belki bir yardımı dokunabilir. Ben bilgisayarımı şarj soketinden dolayı tamire vermiştim. Fakat çok yardımsever(!) arkadaş sağolsun bilgisayara format atmış. 3 senedir bir kere bile kapandığını görmedim bilgisayarın. Ama tamire verdikten sonra böyle oldu. Bazı arkadaşlarıma sordum sürücüleriniww falan yüklememişlerdir dediler. Tekrar verdim tamire, tamam hallettik dediler bir heyecanla FM 14 yükledim transferlerimi yaptım, kadromu kurdum, taktiğimi ayarladım ama yarım saat geçmeden tekrar kapandı. Sonra tekrar girdim yine 10 dk geçmeden kapandı. Bunları anlatıyorum çünkü ne kadar sinirli olduğumu FM oynayanlar daha iyi anlayabilir böylece. Tekrar tamire götüremiyorum çünkü üniversiteye geldim. 3 ay sonra gidebileceğim memlekete.

Bilgisayardan da çok anlamıyorum fakat elimden geldiğince anlatmaya çalıştım sorunumu.

Bu sıkıntımı nasıl çözebilirim gerçekten bilen birileri yardımcı olabilir mi?