FM 2013 Türkçe !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce Miles Jacobson Twitter üzerinden açıklama yaptı..

2012 için hedeflenen satış rakamına ulaşıldığında Türkçe dil seçeneğinin ekleneceğini daha önce belirtmiş ve bu hedefe geçtiğimiz cuma ulaşılmış..

2013 için Türkçe dil seçeneği ekleniyor ancak bir de isteği var: Satış rakamları düşmesin..

Alıntı:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F0F0F0"]A few years ago I stated when we reached a sales milestone in Turkey, we'd add Turkish language to FM PC/Mac. We finally hit it on Friday.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Alıntı:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F0F0F0"]Therefore #FM13 will ship with Turkish language - people of Turkey, please don't let me down. #Buy FM13, don't pirate it.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok istiyodum yaa. yamalar vasattı sonunda kurtulduk.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Türkçe'yi günlük hayatta saten kullanıyoruz,bari oyunda İngilizcenizi geliştirin :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Football%20manager%202013%201.png

Yıllardır beklenen müjde sonunda geldi ve Football Manager'ın bu yıl resmi olarak Türkçe dil desteği sunacağı açıklandı.

Football Manager serisinin Türkiye'deki resmi satış rakamlarından sürekli olarak şikayet eden ve %97 oranındaki korsan kullanımını yüzümüze vuran Sports Interactive, sonunda istenen minimum orijinal satış oranına ulaşılmış olacak ki müjdeyi verdi. (İstenen oranan, birkaç yıl önce sadece %5 idi...)

Sports Interactive'in başındaki Miles Jacobson'ın bir saat önce Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, Football Manager 2013'ün dil seçenekleri arasında Türkçe de yer alacak. Bu müjdeli haberin devamındaysa Jacobson, "Türkler, beni hayal kırıklığıma uğratmayın, korsan almayın." şeklinde bir dilekte bulundu. Bundan sonrası, yani Türkçe dil desteğinin ilerleyen yıllarda devam etmesini sağlamaksa bizlere düşüyor.

http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/9536-fm-2013-tuerkce-olacak

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
çok iyi olmuş, yalnız yama konusuna katılmıyorum.yeterli kadar iyiydi yamalar.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Konu dışında ne işi var o konunun :P

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
konuyu uzatmayalım gereği yapılsın :closedeyes:
şaka bir yana da, haber mükemmel konunun bir den fazla açılması doğal :mrgreen:

Sende konu mükemmel, haber çok iyi gibi cümlelerle flood yapıp durma zaten sinirliyim :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İyi olmus iyi darısı fifa 2013ün basına :D

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir kere çıkarıp deniyecek , yine istediği satış rakamlarına ulaşamazsa bir daha türkçe çıkarmayacak gibi bir açıklama olmuş.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
post kasma derdim mi var hocam kınıyorum
spy ilgilensin bu durumla :D
(flood ; peş peşe değil miydi hem :devil:)

Peş peşe aynı cümleleri kurmakda cümle floodudur :devil2: neyse konuyu dağıtmayalım, haber gerçekten çok güzel oyun severler adına :P

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Steam sayesinde birçok kişi bu oyunun orjinalini almıştı bu tip oyunları orjinal almak güncellemelere zamanında ulaşmak ve türkçe desteğinin gelmesi açısından avantajlı..

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sonuçta Türkçe Olması Oyunu Orjinal Almamıza Teşvik Ediyor. Şahsen Ben Sırf Türkçe Olacağı İçin Orjinal Almayı Dusunuyorum

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben oynamıyorum bu tarz oyun ama sevindim iyi olmuş pek de güzel olmuş:)