.Flv virüsü

Maldades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar ben bugün tuhaf birşeyle karşılaştım adını virüs koydum ama tabiki ne oldugunu bilmiyorum. olay şu bende .flv videolar var bunlardan birini açıp izlemek istiyorum işlemci kullanımı %70 oluyor şaşırdım baktım yöneticiden hangi program bu diye öyle bi programda yok sonra silmeyi denedim bu dosyaları silinmiyor işlemci kullanımı %100 ne yaparsan yap inmiyor sonra bi işlemci ısısına baktım 90dereceyi geçmiş sordum i5 işlemci için yüksek bi derece dediler bu .flv olayını bilen biri varmı ? Teşekkürler :)

Maldades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen benimkide şuan öyle bilgisayar zor çalışıyor dosyaları IDM ile indirmiştim bu arada facebooktan

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

valla çıldırcam ya az önce 98 derece oldu yanacak diye korkuyorum :S

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sorunun virusle alakası yok. buyuk ıhtımalle codeclerle alakalı. eger gom player vlc player gibi icinde codec olan player yukledıysenız ve bunlara ilave olarak k-lite gibi codec paketleri yuklediysenız sorunu bu codecler cıkarıor. işlemciyi sömürüyor. tavsiyem tum ses ve video dosyalarını çalıstıran vlc playerı yukleyıp diğer codec ve playerları kaldırmanız. sorun düzelecektir

Maldades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ohh kardeş valla hızır gibi yetiştin Allah senden razı olsun hiç aklıma gelmezdi codeclerin sorun çıkartacağı tüm sorun çözüldü işlemci ısısı inanılmaz düştü ohh :) evowinds kardeşim sanada çok teşekkür ederim dediğin program virüs buldu temizledim ama düzelmedi Black kardeşimin dediğini yaptım ilk haline döndü tekrar tekrar teşekkürler :)