Tamamda neden azarlıyorsun çocuğu? Bilgi paylaşım platformu burası, bu üslup yakışmadı.flutter != dil / kotlin = dil
flutter ortamında yazılan dil = dart
flutter da yazlıp geliştirilen ortamlar = macos / windows masaüstü / web / mobile ( ios ve android )
kotlin = sadece android sistemine yazılım geliştirirken kullanılan dildir.
EKSİK BİLGİLER İLE KONU AÇMAYI BIRAKIP ÖNCE ŞU GOOGLE ARAŞTIRMAK İÇİN KULLANIN !!! DAHA ARADAKİ FARKI BİLE ÖĞRENMEDEN SEÇİM SORUYORSUN.
Bence sen başlama boşver sana göre değil bu meslek çünkü araştırmayı bilmiyorsun belliki.
Özür dilerim. Aslında foruma sorduktan sonra daha derin bir araştırma yapıp hatamın farkına vardım ama üstünden birkaç gün geçtiği için hortlatmaya gerek yok diye düşündüm.flutter != dil / kotlin = dil
flutter da yazlıp geliştirilen ortamlar = macos / windows masaüstü / web / mobile ( ios ve android )
EKSİK BİLGİLER İLE KONU AÇMAYI BIRAKIP ÖNCE ŞU GOOGLE ARAŞTIRMAK İÇİN KULLANIN !!! DAHA ARADAKİ FARKI BİLE ÖĞRENMEDEN SEÇİM SORUYORSUN.
Bence sen başlama boşver sana göre değil bu meslek çünkü araştırmayı bilmiyorsun belliki.
Tabi bu sana büyük harflerle yazma hakkı vermez madem bir şeyler biliyorsun insanlarla paylaştın işte herkes senin gibi hakim olmak zorunda mı ki burda gelip boşuna başlama diye boş boş konuşuyorsun?flutter != dil / kotlin = dil
ağlamaÖzür dilerim. Aslında foruma sorduktan sonra daha derin bir araştırma yapıp hatamın farkına vardım ama üstünden birkaç gün geçtiği için hortlatmaya gerek yok diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi bu sana büyük harflerle yazma hakkı vermez madem bir şeyler biliyorsun insanlarla paylaştın işte herkes senin gibi hakim olmak zorunda mı ki burda gelip boşuna başlama diye boş boş konuşuyorsun?
Kim ne konu açarsa açsın, bu şekilde saygısızca azarlaması çok yanlış. Terbiyesizlik.Özür dilerim. Aslında foruma sorduktan sonra daha derin bir araştırma yapıp hatamın farkına vardım ama üstünden birkaç gün geçtiği için hortlatmaya gerek yok diye düşündüm.
Tabi bu sana büyük harflerle yazma hakkı vermez madem bir şeyler biliyorsun insanlarla paylaştın işte herkes senin gibi hakim olmak zorunda mı ki burda gelip boşuna başlama diye boş boş konuşuyorsun?
ne demek kardeşim freelanceTeşekkür ederim iyi ki varsınız. Bende öyle düşünmüştüm şu an Kotlin ile giriş yaptım bakalım devamında flutter denerim. Stajyeriniz freelance mi çalışıyor yoksa bir şirket bünyesinde mi?
baaşüstüne hünkarım.ağlama
Yanımda stajyerken freelance çalışıyordu. Sonra bir şirkette başladı 5-6 aydır orada çalışıyor. Çok ta mutlu. 22 yaşında daha üniversite de okuyacaktır ileride ama bu şekilde oldukça rahat yaşıyor.Teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bende öyle düşünmüştüm şu an Kotlin ile giriş yaptım bakalım devamında flutter denerim. Stajyeriniz freelance mi çalışıyor yoksa bir şirket bünyesinde mi?
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.Yanımda stajyerken freelance çalışıyordu. Sonra bir şirkette başladı 5-6 aydır orada çalışıyor. Çok ta mutlu. 22 yaşında daha üniversite de okuyacaktır ileride ama bu şekilde oldukça rahat yaşıyor.
Meslek hayatında başarılar dilerim sevgili kardeşim.Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Tamamdır araştıracağım.Meslek hayatında başarılar dilerim sevgili kardeşim.
Ben back-end ve sql üzerin uzmanım. O alanda hem geliştirici az, hem de diğer dillere göre daha esnek. Yani veri tabanı query programlayabilirsen web tasarımdan, erp sistemlere, scada, otomasyon, robotik, data science, big data ve yazılımın olduğu hemen hemen her alanda çalışabilirsin. Çünkü hemen hemen her alanda veri tabanı kullanılıyor. Cloud ve veri tabanını da dene düşün derim.
Ozaman sanada söyleyeyim bu meslek araştırma gerektiren bir meslek hatta ilk bilinmesi ve yapılması gereken şey ARAŞTIURMAK. Belliki gündelik hayatında bayağa azar yiyen birisisin ki şuan bu yazdıklarımı da azarlamak olarak algılıyorsun. Ve inan bana bu senin sorunun!!! Bence fikrin olmayan bir konuda yorum yapmış olmak için yorum yapma. Asıl YAKILMAYAN VE TERBİYESİZCE hareket bu yaptığın oluyor.. Ve konuyu uzatmak içinde bu mesajıma yanıt vermezsen sevinirim çünkü inan İLGİLENMİYORUM senin fikir yada görüşlerinle lütfen kendine sakla !!!Tamamda neden azarlıyorsun çocuğu? Bilgi paylaşım platformu burası, bu üslup yakışmadı.
Şu hayatta ne çılgın insanlar var be şefimOzaman sanada söyleyeyim bu meslek araştırma gerektiren bir meslek hatta ilk bilinmesi ve yapılması gereken şey ARAŞTIURMAK. Belliki gündelik hayatında bayağa azar yiyen birisisin ki şuan bu yazdıklarımı da azarlamak olarak algılıyorsun. Ve inan bana bu senin sorunun!!! Bence fikrin olmayan bir konuda yorum yapmış olmak için yorum yapma. Asıl YAKILMAYAN VE TERBİYESİZCE hareket bu yaptığın oluyor.. Ve konuyu uzatmak içinde bu mesajıma yanıt vermezsen sevinirim çünkü inan İLGİLENMİYORUM senin fikir yada görüşlerinle lütfen kendine sakla !!!
Beni yargılamak sana da kalamdı terbiyesiz çocuk hade bak işine şimdi.
Ya sen o sıfır bilgin ile biede cahilce yaklasımın ile banamı cevap veriyorsun daha sorduğun terimlerin anlamını bilmiyorsun kalkmış burada beni eleştiriyorsun. Dediğim gibi sen boşver bu iş zeki insanların işi !!!!Özür dilerim. Aslında foruma sorduktan sonra daha derin bir araştırma yapıp hatamın farkına vardım ama üstünden birkaç gün geçtiği için hortlatmaya gerek yok diye düşündüm.
Ezbere yazmışsın bütün duyup okuduklarını ama bari aralarındaki ilişkiyi doğu yazsaydın. Backend ve sql üzerine uzmanım nedir ya ? Şakamısın sen ? queri programlamak nedir ya element uydurmayın. Su yazdıklarını bari önce arastır google da . Saçma sapan anlamsız yazmısın.Meslek hayatında başarılar dilerim sevgili kardeşim.
Ben back-end ve sql üzerin uzmanım. O alanda hem geliştirici az, hem de diğer dillere göre daha esnek. Yani veri tabanı query programlayabilirsen web tasarımdan, erp sistemlere, scada, otomasyon, robotik, data science, big data ve yazılımın olduğu hemen hemen her alanda çalışabilirsin. Çünkü hemen hemen her alanda veri tabanı kullanılıyor. Cloud ve veri tabanını da dene düşün derim.
Tamam kral sen bu işin en iyisisin neden bu kadar triplenyorsun pek anlayamadım.Ya sen o sıfır bilgin ile biede cahilce yaklasımın ile banamı cevap veriyorsun daha sorduğun terimlerin anlamını bilmiyorsun kalkmış burada beni eleştiriyorsun. Dediğim gibi sen boşver bu iş zeki insanların işi !!!!
Ezbere yazmışsın bütün duyup okuduklarını ama bari aralarındaki ilişkiyi doğu yazsaydın. Backend ve sql üzerine uzmanım nedir ya ? Şakamısın sen ? queri programlamak nedir ya element uydurmayın. Su yazdıklarını bari önce arastır google da . Saçma sapan anlamsız yazmısın.
Ve dedi bunu cahilce konuşan ergenus. Ayrıca ağlaması gereken ağlayan sensin çünkü burada cahil ve bilgisiz olan taraf zaten apacık belli aynaya bakman yeterli!!!ÇAREEE GELMEEEEEEEZ AĞLAMAKTAAAAAAAAAN AYRILIR MIIIİI ET TIRNAAAKKTAAAAAN.
Oyun Portal Moruk Portal Oyun Valla parti kursan sana vercez oyun kundumcuda senin yanında ha ! gelirse yanıma alacağım şey kahvem olur. Bırak onu bunu şimdi buraya gel moruk Selim abi kaç oldu minecraft çeğk Gta 5 i bırak bize mincraft çeğk sen minecraft çeğk bize minecraft çeğk . Çağıralım Cem’i hadi gelsin buraya , Abi yenicem seni dedi geldi oyuna kafa kafaya verip hadi yapalım bunu troll Tunç bizimle Kafada bulur. Kılıcımı sallayıp keserim zombi ETS nin kralı bak buralara geldi . Selim abi yorumuma kalp koy dedi abi biraz yavaş ol be ! taklaya geldik. Takla King bu hadi kalk bakim elini kaldır bu müzik royn- popen Bizi bilen bilir zaten takla team oyunun adresi bura yani takla King. Takla King bu hadi kalk bakim elini kaldır hey royn- popen Bizi bilen bilir zaten takla team oyunun adresi bura yani takla King Hadi boru teslimatı yapalım yine biz ets de yollarda kralımız dişe diş. Bize bulaşan eleman taklaya geldi bi daha gelirse bu kez çarmağa gelinir. Savaşı bırakma , güçle diren bize abone değilsen hala kaçtı tren . Bizde eski yok moruk hep var yeniler, bizim tek isteğimiz var oda carpe diem. Taklacının gücü bu yok edicek , Sizi not çizdi diye sizi not edicez Ama selim dede olmaz burda ilk yenilen. Oyun Portal bu portal oyun kundum cu ile beraber hep ortam olur troll Tunç getirir hey ortam olur Cem ' ellici diyolar abi doğrumudur. Takla king bu hadi kalk bakim elleri kaldır bu müzik royn - popen e! bizi bilen bilir zaten takla team oyunun adresi bura yani takla king. Takla king bu hadi kalk bakim elleri kaldır hey royn - popen e bizi bilen bilir zaten takla team oyunun adresi bura yani takla king. . . . . . . . Takla king bu hadi kalk bakim elleri kaldır bu müzik royn - popen e! bizi bilen bilir zaten takla team oyunun adresi bura yani takla king. Takla king bu hadi kalk bakim elleri kaldır bu müzik royn - popen e! bizi bilen bilir zaten takla team oyunun adresi bura yani takla king. Garbariusa abone olmayı unutmayın sarp atilla uygulamasını indirin . su için !kendinize gelin .Selim abi sen birşey demeyecekmisin ? Selim :Adam olun aklınızı alırııım !Ve dedi bunu cahilce konuşan ergenus. Ayrıca ağlaması gereken ağlayan sensin çünkü burada cahil ve bilgisiz olan taraf zaten apacık belli aynaya bakman yeterli!!!
Bu lafımı unutma senden hiç bir cacık olmaz bir baltayada sap olamazsın !!!
Bak şimdi Fatihçim bu konuda, bu konuda şimdi bak bu konuda Fatih gülme bi dakika. Bu konuda Köln Üniversitesinden çok kıymetli bir dostum vardır; Wolfgang Das Schmögtenschmidt. Evrenin oluşumu ve yapısı hakkında bir makale yazıyor, yayınlıyor. Ulan bu çocuk taa Salzburg’dan; dönemin insanı diyor Deutschland mind was, was ist deine michte. Yanı öyle bir coğrafyadan çıkması mucize.Ergenus devrelerin yandı sanırım. Bak alıntı yapmayı düşündüysen onu bile beceremiyorsun o kadar beceriksiz ve bilgisizsin işte o yüzden dediğim gibi senden olmaz !!!
Haklısın kardeşim burası Bilgi paylaşım platformu.Tamamda neden azarlıyorsun çocuğu? Bilgi paylaşım platformu burası, bu üslup yakışmadı.