Flickr Video Sınırını Kaldırdı

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Flickr'a video yükleme olanağından sadece paralı kullanıcıların faydalandığı dönem nihayet geride kalıyor.

Yaklaşık bir yıl önce Flickr servisinde başlatılan video yükleme olanağı, sadece paralı aboneler tarafından yüklenen 90 saniyeye kadar uzunluktaki videoları kapsıyordu. Nihayet Flickr, video yükleme imkanını avam kamarasına da sunarak hem Pro hem de ücretsiz kullanıcıların kısa videolar yüklemesinin önünü açtı.
Kısıtlamalar Bitmiyor
Ücretsiz kullanıcılar ayda sadece iki video yükleyebiliyor ve bu videolar ancak standart çözünürlükte olabiliyor. Bunun diğer anlamı da, Flickr Pro kullanıcıları bundan böyle yüksek çözünürlüklü videolar yükleyebilecek.
Ancak işin ilginç yanı, YouTube, Vimeo, Blip.tv, Viddler, Dailymotion, Metacafe ve saymakla bitiremeyeceğimiz onlarca ücretsiz video servisi mevcutken, Flickr'ın takındığı bu tavır. Açıkçası kimsenin ayda iki tane 90 saniyelik video için Flickr'a üye olacağını veya mevcut üyeliğini daha sadık şekilde sürdüreceğini sanmıyoruz.
flickr-video1236056426.jpg
:: Sizce Flickr neyine güveniyor?

Bilgi İçin : Flickr
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

bendedim

Asistan
Katılım
2 Mart 2009
Mesajlar
109
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Flickr zaten kemikleşmiş bir kitlesi olan bir yer. Zaten esas olayları da fotoğraf olduğu için bence videoya hiç gerek bile yoktu. Ama vardır bir düşünceleri, gelir devamı.
 
Üst