Flickr Video Geldi Ama...

Bu konuyu okuyanlar

snra

Müdavim
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
1,033
Reaksiyon puanı
22
Puanları
0
Aslen fotoğraf paylaşım sitesi olan Flickr'a video desteği de geldi ancak yanındaki şartlar keşke sadece fotoğraf sunmaya devam etseydi dedirtecek cinsten.

Daha önceden duyurduğumuz Nisan'da Flickr'a video desteği geleceği haberi, sonunda gerçekleşti. Flickr Video, bir süredir küçük bir beta topluluğunun yardımıyla geliştiriliyordu. Artık hazır olduğu düşünülmüş olmalı ki kullanıma sunuldu. Ancak sunulan hizmet beklentileri karşılamaktan uzak.

Hiç Yoktan İyi midir?

Flickr'a video yükleyebilmek için yıllık 25 $'dan satın alabileceğiniz bir Pro üyelik sahibi olmanız gerekmekte. Ayrıca yükleyeceğiniz videolar 90 saniye ile sınırlı olmak zorunda. Bu sınırın nedeni olarak kendi çektiğimiz kısa videoları yüklememizin istenmesi öne sürülse de, bize YouTube gibi telif haklarını ihlal eden videoların yüklenmesiyle başının derde girmesini önlemeye yönelik bir sınırlama gibi geldi.

Bu gelişmeyle Flickr yine ağırlıklı olarak fotoğraf paylaşımı sitesi olarak kalmaya devam edecek gibi, özellikle YouTube'un video paylaşım hizmetini herkese ve 10 dakikalık video limitiyle sunması düşünüldüğünde.

Bilgi İçin: Flickr
Yazan: Saner Apaydın
SDN - http://shiftdelete.net
 

serhatoz

Asistan
Katılım
16 Şubat 2008
Mesajlar
353
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
90 sn lik ve ücretli ise kim yüklerki... dünya kadar ücretsiz site var
 
Üst