Fletcher: "Hayatımda böyle gürültü duymadım"

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Böyle gürültü duymadım"

ManU'lu oyuncular maç sonrası Arena'daki atmosfer karşısında şaşkınlığını gizleyemedi, Darren Fletcher'in sözleri ise her şeyin özetiydi...

fletcher-darren.jpg

Aslanlar yeni bir destan yazdı, Manchester United’ı Arena’nın çimlerine gömdü. 12. Adam görevini eksiksiz yerine getirirken, karşılaşma sonrasında ise İngilizler, 1993’ten bir esinti sunan taraftarın etkisinden kurtulamadı. Arkadaşımız Arifcan Yazgaç’a yorumlarda bulunan İngiliz kulübünün oyuncuları, Sarı- Kırmızılı taraftarları öve öve bitiremedi, Arena Cehennemi’nde yaşadıkları saşkınlığı açık bir yüreklilikle dile getirdi.

ANDERS LİNDEGAARD: Müthiş bir taraftar ve yarattıkları baskı vardı. Bir an için ayaklarım titreyecek gibi hissettim. Böyle bir atmosfer daha önce yaşamadım.

DANNY WELBECK: Unutamayacağım bir atmosfer yaşadım. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum, ama ikinci yarıda kötüydük. Galatasaray’ı tebrik etmekten başka bir çaremiz yok.

DARREN FLETCHER: Ben takımdaki diğer arkadaşlarıma göre daha tecrübeliyim, ama hayatımda böyle bir gürültü hiç duymamıştım. Taraftarın gürültüsünden oyuna adapte olmakta zorlandım. Gerçekten inanılmazdı.

RAFAEL DA SİLVA: Galatasaray galibiyeti hak eden taraftı. Atmosfer çok etkileyiciydi. Taraftar muhteşemdi. Kazanmak için gelmiştik ama olmadı.

Kaynak

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
daha önce kaç maça çıkmış LİNDEGAARD da daha öncesinden bahsediyor .d

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Beşiktaş'a karşı oynamadığından normaldir böyle demesi :devil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dB rekoru kırılan bir stad, başka ne beklenirdi ki ?:devil:

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
daha önce kaç maça çıkmış LİNDEGAARD da daha öncesinden bahsediyor .d

kafan mı güzel amatörden gelip manchesterda oynamadı o adam. ligde 5 maçta de gea yı kesmiş bir kaleci. akıl dışı yorumlar yapmayın

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yazan da ne yazmış arkadaş :) Adamlar kendi liginde her sene bunun gibi kaç tane maç oynuyor. Holiganizmin merkezi kabul edilen ülkede nasıl taraftar gruplarına sahip ortada.
Yıl olmuş 2012 hala 'Avrupa Avrupa duy sesimizi' tezahüratı yapan taraftardan mı ürkmüş :) Habertürk artık yazacak birşey de bulamıyor anlaşılan.
Maçı izlemesek yiyeceğiz de maçta kaç kere tezahüratlar birbirine girdi. Arada Çarşı Grubu'nun teahüratlarından yürütmeler oldu...
Tamam biz de Galatasaray'ı tebrik ettik, iyidir, hoştur dedik de karşınızdaki takım da 18-22 yaşında adamların oynadığı takım. Biraz insaf yani.