Flash'tan Dosyaları Çalan Program

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bilgisayara takılan flashdan gizlice dosyaları kopyalayan bir program lazım veya gösterim için açılan powerpoint sunusunu gizlice "D:" ye kopyalayan bir program. hoca sınıfa kafayı taktı ve notları vermiyor slaytlardan dersi anlatıp gidiyor eğer o slaytları alamazsak 100 sayfa fazladan çalışmak zorunda kalacaz. ayrıca bilgisayarda deep freeze var ve D:ye karışmayacak şekilde ayarlamışlar nasıl kırıldığını anlatabilirmisiniz. lütfen acil yardım edin sınıftaki 100 kişi duacınız olur

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar;

Bu site sana yardımcı olacaktır..Umarım cidden çalışmak içindir bu :)

Tık . .

İyi Çalışmalar.

Reaksiyon puanı
2,148
Aynı sebepten ben yapmıştım o programı :)

Ama uygulamadım, notları ben alırım bi kaç kişi daha alır peki diğerleri ne olacak haksızlık olur, diğerlerine söylesek bu sefer kesin duyulurdu.

Autoit ile yazmıştım programı, programlama biliyorsan biraz yapabilirsin belki kendin, yoksa boşver. Benim yaptığım da ne oldu bilmiyorum :)

Merhabalar;

Bu site sana yardımcı olacaktır..Umarım cidden çalışmak içindir bu :)

Tık . .

İyi Çalışmalar.

Görsel arayüzü falan yoktu benimkinin direk temp'e atıyordu hehe :mrgreen:

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
programı buldum sayılır asıl sorun deep freezi kırmak imiş son versiyonunda hiç bir yöntem işe yaramıyor:angry:

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim hocan siniftan cikarken bilgisayari mi kapatiyor? Onuda engelleyin bir zahmet birsey bulup :)
tabiki kapatıyor hiç açık bırakan hoca görmedim hem her ders nasıl bir bahane bulalım hocam notunuzu çalacaz bilgisayarı kapatmayınmı diyelim:)

Reaksiyon puanı
189
C# ile alası yazılır çok basit bir şey ama bu tip bir şey için vakit harcayamam açıkçası...