Flash'ta Yeni Sekme Açmak

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın, araştırdım bulamadım. Ben shiftdelete.net'e girdiğimde sayfadaki bütün haberleri yeni sekmede açıp daha sonra hepsini tek tek okurum. Eminim benden başka birçok kişi de aynı şekilde yapıyordur. Ama yeni tasarımına geçtiğinden beri shiftdelete.net'teki ilk dört haber flash tabanlı küçük bir karede slayt olarak gösteriliyor, doğal olarak yeni sekme özelliğini kullanamıyorum. Bence bu özellik değiştirilse çok daha iyi olur.

orphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sistem için JQuery(Javascript kütüphanesi) kullanılabilir aslında. Hem flash kadar makinalarımızı kasmaz hem de indexlenme açısından daha iyi olur SDN için.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben diğer sitelerde böyle dolaşıyorum ama sdn de hep tek pencere.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aynen katılıyorum yeni sekme açamıyorum gıcık oluyorum :(:(

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
chrome'a geçme zamanı
Chrome'da flash üzerinden yeni bir sekme açmanın yolu mu var anlamadım? Zaten Chrome kullanıyorum. Bence de javascript kullanılsa çok daha iyi olur. Diğer türlü çok vakit kaybettiriyor. Ayrıca mobil cihazlar üzerinden erişildiğinde de sayfadaki flash tabanlı uygulamalar görünmüyor. ( Nokia Web Browser'da var ancak çok yavaş. )

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
katılıyorum arkadaşlar :) yeni sekme güzel bir olay...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
SDN'nin bu öneriyi üzülürek söylüyorum dikkate alıcağını hiç sanmıyorum :(:(

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dikkate alırlarsa SDN'in yararına olur. Biz artık kullanmaktan vazgeçemesek de siteyi ilk kez ziyaret eden biri reklam çılgınlığı ve kullanışsız arayüzü yüzünden bir daha siteyi ziyaret etmeyebilir.

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum javaya geçilmeli örnek: ekolay ana sayfası

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ben aynı bu konuda 1 gun once kunye bolumunden webmaster a bir mesj yazmıstm, simdi burada gorunce yalnız diilmisim anladm. gercekten cok buyk eziyet bu=). konuyu acan arkadasa tesekkurler.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Valla şimdi konu açıcaktım bu kadar basit bi vitrinin flash olmasına gerçekten hiç gerek yok js ile 30dk sürmez bunu yapmam yani yandaki küçük resimlere onmouseover konup büyük resim değiştirilecek çok çok basit bi işlem

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı sistem için JQuery(Javascript kütüphanesi) kullanılabilir aslında. Hem flash kadar makinalarımızı kasmaz hem de indexlenme açısından daha iyi olur SDN için.

Aynen katılıyorum dostum. Sırf bu flash yüzünden sayfalar da geç yükleniyor. İşlemcisi yavaş olan arkadaşlarda bu yavaş yüklenme baya bir fark ediyor. Örneğin bende :)

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüm mesajları okudum. Tek bir tane moderatörün cevap yazmadığını gördüm. Bu hoş bir durum değil. Lütfen bu yeni tasarımı değiştirin.

Arkadaşların dedikleri gibi flashta Yeni sekme aç özelliğini kullanamıyoruz. Buda zaman israfıdır. İnsanın canını sıkıyor. Lütfen bu konuyla ilgilenilmesini istirham ederim.

Bunca insanın hoşnutsuzluğunu görmek gerekir. Lütfen ama ....

Saygılar.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çok doğru bende öyle okurum haberleri düzeltseler iyi olur.

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendinizi boşa yormayın arkadaşlar, SDN ekibi bu talebi dikkate alana kadar, firefox geliştiricileri flash üzerindeki bağlantıyı yeni sekme olarak açma özelliği kazandırırlar firefox a
Gelin bu talebi mozilladakilere iletelim :D

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendinizi boşa yormayın arkadaşlar, SDN ekibi bu talebi dikkate alana kadar, bence firefox geliştiricileri flash üzerindeki bağlantıyı yeni sekme olarak açma özelliği kazandırırlar firefox a

Ya gerçekten Flash üzerinde iken Yeni sekmede aç özelliğini kullanabileceğimiz bir eklenti veya programcık yok mu? Bilen varsa çok makbule geçer...

Dediğiniz gibi SDN yönetimine bu konuları ulaştırmak zor. Baksana konu aylar öncesinde açılmış, yönetimden sorumlu bir arkadaş cevap vermeyi bile lüzum görmemişler...

Artık ne söylenebilir ki ...

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Takan yok ya, nese artık zaten bu iş yüzünden ana sayfaya girmez oldum forumdan bakıyorum o da ara sıra, haberlerin içeriği de sıkmaya başladı.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Alternatif olarak RSS ShiftDelete.Net den haberleri takip edebilirsiniz. Benimde aynı sorunum vardı. Sorunumu çözdü :) iyi akşamlar.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hakkaten bu önerilerin baş çavuşun hayvanı muhamelesi yapılması beni sıkıyor artık