Flashla İlgili Sorun!!Lütfen Yardım

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
http://freelayouts.com/download/5secINTERACTIVE

Şimdi arkadaşlar ödev çalışmam için site hazırlıyorum.o yüzden bu linkteki template i indirdim.

Size yaşadıgım sorunu anlatayım.şimdi siteyi açtıgımızda altta bulunan designed by falan filan yazısını kaldırmak için içindeki swf dosyasını fla dosyasına çeviriyorum.

daha sonra .fla dosyası ile adobe flash programı ile o yazıyı kaldırıyorum.daha sonra export diyerek swf olarak tekrar çıkartıyorum.

düzenledigim .swf dosyasını orjinali ile degiştirdigim zaman aşagıdaki görüntüyü alıyorum.yani text dosyalarındaki yazılar gözükmüyor.

adszx.png

ne yapmam gerek.yada daha uzman birileri bu logoyu kaldırıp paylaşırlarsa çok minnettar olurum.

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
flash ın hangi versiyonunu kullanıyorsun???
cs4 ise, actions kısmını aç, orda sprite70 nesnesinin içindeki butonların kodunda aşağıdaki gibi satır olacak:
loadVariables("txt/page5.txt", _root.textboxclip.textbox, "POST";

bu satırın sonuna ; den önce ) koyarsan yazılar düzeliyor (yaklaşık 10-15 yerde böyle, dosyayı swf olarak ver dediğinde çıktıda bu hataları ve yerlerini gösteriyor, ondan da faydalanabilirsin); ben yaptım gönderecektim ama bende de sol menüdeki yazılar gelmedi :D

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
teşekkür ederim hemen denicem.

---------- saat 15:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:29 eklenmişti ----------

Champion78 o kadar yardımcı oldunki anlatamam sana.teşekkür ederim.