• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

FlashGet 1.8.4.1001 (indirme yöneticisi)

Yeni sürümde torrent desteğide var bildiğim kadarıyla , ücretsiz ve kulanışlı , tavsiye ederim.

tartışma başlatmak istemiyorum ama... :-\ ;) :)

flashget geride bırakan bir program var...adıda "orbit downloader"

evet adı orbit...yorumsuz...googlayın+kurun görceksiniz... ::)

Torrent desteği birkaç hafta önce açıklanan sürümde vardı.

Türkçe dil desteği de var bunda.

En iyi indirme yöneticisi (download manager) oluyor kendisi.

bi soru sorabilir miyim ? :)

firefox'ta flash get'i kullanmayı bilmiyorum. exp.da sağ tuşta FG ile indir seçeneği vardı. firefoxta 'yer imlerini' 'geçmiş' (ctrl+H) gibi nasıl kenarda gösterebilirim bunu da bilmiyorum. Yardım eden olursa teşekkür ederim. :)

edit- şimdi aklıma geldi. SDN'de firefoxla hızlı indirme işlemini anlatan bi flash yayınlanmıştı galiba, onu bulup izlesem iyi olacak.

- bu sorularımı program yardım başlığına açsam iyi olur. :D ama çok soru soruyorum biliyorum :-[, sizleri rahatsız etmekten korkuyorum. yapmamamı istediğiniz bişey olursa pm ile bildirmeniz yeterli. :)

FlashGot eklentisiyle halledebilirsin. Şurada mevcut.
Firefox'u sadece FlashGet ile değil 36 indirme yöneticisiyle daha uyumlu hale getiriyor.
Ayrıca FlashGet'i Firefox'tan sonra kurarsan algılayıp Internet Explorer'daki gibi sağ tuş menüsüne ekliyor diye biliyorum.

Not: FlashGet'in bu sürümünde eMule/ed2k desteği de varmış.

Saner Apaydın' Alıntı:
FlashGot eklentisiyle halledebilirsin.

Ayrıca FlashGet'i Firefox'tan sonra kurarsan algılayıp Internet Explorer'daki gibi sağ tuş menüsüne ekliyor diye biliyorum.
Hım. kurayım onu ben. Flashget önce bi yeniden kurayım sağ tuşa gelir inş.

Çok teşekkürler. :)

Geri