Flashforward (Tanıtım)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Flashforward (Tanıtım)

flash-forward-2.jpg

2009-2010 sezonunda 24 Eylül 2009 tarihinde yayına başlayan ve "Yeni Lost" olarak lanse edilen bir dizi Flashforward.
Daha başlamadan, hakkında bir sürü haber gelen, üzerinde konuşulmaya başlanan dizi, sezona beklendiği kadar hızlı bir giriş yaptı ve olumlu eleştiriler aldı. ABC'nin iddialı dizisinin şu ana dek 2 bölümü yayınlandı ve şimdiden didik didik edilip öküzlerin altına saklanmış buzağılar aranmaya başlandı.Flashforward dizisi, Hugo ve Nebula ödüllü Kanada'lı bilimkurgu yazarı Robert J. Sawyer'ın 1999'da yazdığı aynı isimli romanın uyarlaması. Konusu ise şöyle

Devamına Kaynaktan ulaşabilirsiniz.

KAYNAK

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet yayınlanan 3 bölümü de izledim.Konu çok güzel ama tıkanır gibime geliyor.Senaristler baya bi uğraşacak gibi gözüküyor.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ilk 3 bölümü ardarda izledim ve çok beğendim ama 4. bölüm vasattı. yinede güzel dizi, izlenir...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İzleyen herkes tavsiye ediyor listeye ekledim

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Şimdiden tıkandı dizi. Birde çoğu dizinin Lost halefi ilan edilmesi çok komik.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Geçen DiziMax te restladım izleyeyim dedim konusu çok ilginç

Tüm dünyada 2 dk boyunca tüm insanlar bayılıyor bayıldıkları sırada herkes 6 ay sonrasını görüyor.Başroldaki kişi olayı araştırırken dünya daki tüm kamera kayıtlarını inceliyor.Hepsinde insanlar aynı anda düşüyor.Stadyumda ise herkes aniden düşüyor o anda bir kişi yerinden tribünlerde kalkıyor.

Sonrasını bende bilmiyorum ilk bölüm bu kadardı çok ilginç şeyler olacağa benziyor :D

bu da imbd de sayfası
http://www.imdb.com/title/tt1441135/

http://www.youtube.com/watch?v=25kXHgWg938

yakulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aranızda daha başlamamış veya başlamayı düşünenler varsa hiç tereddüt etmeden başlasınlar derim. zaten lost'un yapımcılarının dizisi ne kadar kötü olabilir ki? gerçi çok şey söylemek istiyorum hakkında da spoiler olur diye tutuyorum çenemi :)
şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki "neden lan?! noluyo?!" sorusu yüzünden hemen bir sonraki bölümü de izlemek isteyeceksiniz :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bencede başlamamış olanlar için çok iyi bi yapım. İLk 4 bölümünü izledim artık izlemiyorum. Biriksinde öyle izleyeyim diyerekten.Sezon sonunda komple indirip izlicem

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Şimdi 30dk önce ilk bölümünü izledim.Heralde bugün 9 bölümü indiririm.