Flash Diskinize U3 Özelliği Kazandırın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yeni nesil Flash diskler
U3 diye adlandırılan bir
özellik sayesinde portab
le (taşınabilir) program
ları üzerlerinden çalıştıra
biliyor.Sizin yok diye üz
ülmeyin. Dersimizi izleyin.

Flash Diskinize U3 Özelliği Kazandırın

U3 özellikli bellekler yeni nesil depolama birimleri olarak adlandırılabilir.
U3 özelliği olan bellekleri diğerlerinden ayıran tek özelliği makinenizden bağımsız
programlar çalıştırabilmesi ve yabancı bir bilgisayarda bu programlarla yaptığınız
işlemler sonucunda arkanızda herhangi bir iz bırakmamanız. Düşünün İnternet
bankacılığı işlemlerinini yapmak için bankanızın web sitesine bağlanacaksınız ve
şifrelerinizi size yabancı olan bilgisayarın klavyesinden girmek durumunda kaldınız.
Bu ve benzeri durumda flash belleğinize önceden kurduğunuz portable(taşınabilir)
bir web tarayıcısından bankanızın web sitesine bağlanabilir, yine flash belleğinize
kurduğunuz ekran klavyesini kullanarak olası keylogger programlarının kurbanı
olmaktan kurtulabilirsiniz. Ya da bir Web uzmanısınız ve onlarca web siteniz var.
Bu sitelere ait FTP şifrelerinizi hep yanınızda taşımak istermiydiniz? Bu da mümkün.
Flash belleğinize kuracağınız açık kaynak kodlu Portable Filezilla programı ile FTP
erişimini her bilgisayardan ve iz bırakmadan gerçekleşirebilirsiniz. Örnekler arttırılabilir
ancak siz bu işi nasıl yapacağımızı seyretmeye başlayın bence...:)

İyi seyirler...

::İndir::

Portable Appications uygulamalarını indirmek için

PortableApps.com - Portable software for USB drives

Videoyu izlemek için"

http://www.ogren.tv/dersler/Portable_Apps/Portable_Apps.html"

kaynak

http://www.cyber-warrior.org/forum/...rumID=56&AFID=0&TopicID=289058&PagePosition=1

NOT Konu İle alakasız mesajlar yazılmasın Lütfen.

dr.psychopath

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tsbh1gb.jpg

Bende var ama kullanmıyorum maalesef, onun yerine Portable Slax işimi görüyor açıkçası, kendi işletim sistemimi yanımda taşıyorum ;)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bende de resimdeki usb bellekten var ama ne zaman başka bilgisayara taksam bu U3 denen zımbırtı çıkıyor, 2 saat ekranı oyalıyor kısaca sinir ediyor insanı.

hellbutcher000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hangi flash belleklerde u3 var ben flash belleklerımın kutusunu attıgım ıcın ılk aldıgımda pek bılgım yoktu boyle seylerle bende bı kıngston 2 gb war bırde sandısk cruzer mıcro 2 gb var acaba bunlarda u3 warmı eger warsa dedıgınız yontemı uygulamıyacam