Hakkı K.01
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 54
Flash bellek hiçbir şekilde düzelmiyor CMD de 16 GB yerine 516b yazıyor nasıl düzeltebilirim
Konuyu biraz daha açarmısınız?Flash bellek hiçbir şekilde düzelmiyor CMD de 16 GB yerine 516b yazıyor nasıl düzeltebilirim
Daha önce flash belleği Windows yüklemek için mi kullanmıştınız?Flash bellek hiçbir şekilde düzelmiyor CMD de 16 GB yerine 516b yazıyor nasıl düzeltebilirim
EvetDaha önce flash belleği Windows yüklemek için mi kullanmıştınız?
tam anlamadım biraz daha açar mısınızFlash bellek hiçbir şekilde düzelmiyor CMD de 16 GB yerine 516b yazıyor nasıl düzeltebilirim
Flash belleği takınca biçimlendirmemi istiyor biçimlendir diyorum ama bitiremedi diyorKonuyu biraz daha açarmısınız?
Bir dk hemen deniyorumcmd > diskpart > list disk > select disk usb neyse onu seçin > clean > create partition primary > select partition 1 > active > format quick fs=ntfs > assign
Flash belleği takınca biçimlendirmemi istiyor biçimlendir diyorum ama bitiremedi diyor
Bunu dener misiniz?cmd > diskpart > list disk > select disk usb neyse onu seçin > clean > create partition primary > select partition 1 > active > format quick fs=ntfs > assign
Diskpart has encountered an error: var olmayan bir aygıt belirtildi. See the system Event Log dir more Information yazıyor Clean dediğimdecmd > diskpart > list disk > select disk usb neyse onu seçin > clean > create partition primary > select partition 1 > active > format quick fs=ntfs > assign