Flash belleğin bilgisayar tarafından inatla görülmeme sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExJin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar arkadaşlar,
Flash diskimi bilgisayara taktığım zaman herhangi bir ses yahut flash diski taktığıma dair bir ileti alamıyorum. Bununla birlikte flash disk 5 dk. kadar takılı kaldıktan sonra işlem yapılmışcasına ısınıyor. Bu işlemi bir çok bilgisayarda denememe rağmen sonuç değişmiş değildir. Aynı zamanda flash belleğin içerisinde önemli kişisel bilgilerim de mevcuttur. Çözüm önerisi olan arkadaşlarım varsa, fikirlerini uygulamak üzere bekliyor olacağım,
Şimdiden teşekkür ederim.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Başka bilgisayarda denediniz mi? Deneyip gine çalışmadıysa eğer büyük ihtimal yanmıştır Flash belleğiniz.

golden33

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Markası büyük ihtimalle Toshiba dır. Sebebine gelince bilgisayara daha önce takılmış olan toshiba marka başka bir flash disktir. Çözümü epeyce uzun ve zahmetli. Bilgisayarınızdan flash diskinizin yol adını değiştirebilirsiniz sorun çözülebilir.

golden33

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Flash diskte bir sorun olmadığını kabul ediyorum. Sorun, Windowsun diske harf ataması yapmamasında. Başka faklı bir marka flash disk normal çalışır. Microsoft bu konuda flash disklerin tanımlama yazılımlarının, bazen işletim sistemleriyle uyumsuz olduğundan bahsetmiş ki; Toshiba flash diskte denk geldiğim 4. olay bu. yeniden Windows kurulumuyla bu sorunu aşılır. Ancak her iki flashıda tekrar takarsanız aynı sorunla gene karşılaşırsınız.