Flash animasyonlara link ekleme!!??

ervindomazet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize merhabalar. Web sayfasi uzerinde uzun bir sure calisiyorum. Calistigim programin adi Microsoft Frontpage 2003. Bazi programlarda flash animasyonlar yaptim ama onlara nasil link ekleyecegimi bir turlu bulamiyorum dolayisiyla da sayfami kuramiyorum.Yardiminizi dort gozle bekliyorum, simdiden hepinize tesekurler...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bazı programlarla flash yaptım dedin o yaptığın prgramlarla link eklemen gerekiyor...

ervindomazet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flash animasyon yaptigim programin adi Swishmax, ama ordan nedense link eklemenin yolunu bulamiyorum... :(

ervindomazet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galiba bir seyler buldum , cok tesekur ederim , allah ne muradin varsa versin :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ervindomazet dedi ki:
Galiba bir seyler buldum , cok tesekur ederim , allah ne muradin varsa versin :)

592. mesajımı yazıyorum ama hç biri bu kadar zevk vermedi. Yazarken Bu küçük dua 591 meseja bedeldi. :D Süpersin kardeşim çok moral verdin...

ervindomazet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) yok arkadas, ne demek sen bana yardim etmeye calistin(ki cok yardimin dokundu) ben de kucuk bi dua ettim, sen daha buyuklerine layiksin :) :) :)...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ervindomazet dedi ki:
:) yok arkadas, ne demek sen bana yardim etmeye calistin(ki cok yardimin dokundu) ben de kucuk bi dua ettim, sen daha buyuklerine layiksin :) :) :)...

İnan o kadar mutlu ettinki beni Çok saol sen beni mutlu ettin Allahta seni etsin...

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gözlerim yaşardı... o zaman ne diyoruz her üyenle iyiki varsın SDN...:D

ervindomazet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadas cok tesekur ederim, bulmam gereken seyi buldum, projemi bitirdim, coook ccoooookkkk tesekurler... :) :) :)(((MYEFSANE))