Flaş! İbrahim Tatlıses başından vuruldu! Sağlık durumu nasıl? Tüm gelişmeler burada!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
- Sanatçı İbrahim Tatlıses Şişli'de silahlı saldırıya uğradı.

610117_htmansetyeni.jpg


Edinilen bilgiye göre, Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada, Tatlıses sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.

ZAMAN

İşte Tatlıses'in yoğun bakımdaki ilk fotoğrafı...

d104fcf8628c9156d184d93fb4c95470_k.jpg


b.gif

b.gif

- Tatlıses'in vurulma anı...


[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/16032011095407.flv[/SDNTV3]

[video=youtube;R1MQN9hyOQo]http://www.youtube.com/watch?v=R1MQN9hyOQo[/video]

[video=youtube;MgGe7M6QYWM]http://www.youtube.com/watch?v=MgGe7M6QYWM[/video]


HASTANEDEN DAKİKA DAKİKA CANLI YAYIN

18 Mart Cuma 10:30 Silahlı saldırıda başından yaralanan İbrahim Tatlıses'in doktorundan yazılı açıklama geldi. Tatlıses'in fizik tedavi ve rehabilatasyon sürecinin başladığı açıklandı.

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in dünden itibaren fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Prof. Dr. Reyhan Çeliker'in yönetiminde fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecinin başladığını bildirdi.

Çuhadaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, silahlı saldırı sonucu yaralanma sebebi ile 14 Mart'ta Acıbadem Maslak Hastanesine getirilen İbrahim Tatlıses'in yapılan izleniminde gece boyunca hiçbir sorun olmadığını belirtti.

Çuhadaroğlu, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın başkanlığındaki tedavi ekibi tarafından bu sabah yapılan tıbbi değerlendirmesinde de sanatçının sağlık durumunda olumsuz bir durumun gözlenmediğini ifade etti.

Çuhadaroğlu, sanatçının tedavisinin devam ettiğini ve dünden itibaren Acıbadem Maslak Hastanesi fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Prof. Çeliker'in yönetiminde fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecinin başladığını kaydetti.

Prof. Dr. Çuhadaroğlu; kaynağı Acıbadem Maslak Hastanesi doktorları olmadıkça, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini tekrar vurguladı.

Hürriyet

17 Mart Perşembe 10:14 O fotoğraf ortaya çıktı!

fotograf.jpg


Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımdaki son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Çuhdaroğlu düne göre değişen bir şey olmadığını söyledi.

Çuhadaroğlu şunları söyledi:

"Düne göre farklı bir durum söz konusu değil. Bir taraftan ilaç tedavileri devam ediyor. Dünkü durumdan bugüne olumsuz bir gelişme yok. Her gün hızlı olumlu gelişmeler beklemiyoruz.

Sadece 1. derece yakınları İbrahim Bey'i görebiliyorlar. Sağlığıyla ilgili çok gerçek olmayan bilgilerin aktarıldığını görüyorum. Buna itibar etmemenizi istiyorum.

Hasta yoğun bakımda olduğu sürece yaşamsal risk vardır. Yoğun bakımdan normal servise ne zaman alınacağını söylemek zor. Uyandırma bittikten sonra gördüğümüz şeyler aynen devam ediyor. Aile ile gün içinde görüşebiliyor. Bunu belli bir saate bağladık günlük tedavinin aksamaması için. "

O fotoğraf ortaya çıktı

Tatlıses'in saldırıya uğramadan önce iki hayranıyla çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı.
Ensonhaber'in haberine göre silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve halen yoğun bakımda tedavi gören İbrahim Tatlıses'in, vurulmadan hemen önce hayranlarıyla çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı. Sanatçının son görüntülerinden biri olan karede, Tatlıses iki hayranının arasında yer alıyor. Hayranlarının heycandan dolayı bulanık çektikleri fotoğrafta Tatlıses iki hayranının arasında yer alıyor.

Zaman

16 Mart Çarşamba - 09:17 Doktorları: Tatlıses konuşuyor, el sıkıyor!

Başından vurulan ve ağır yaralı olarak yoğun bakımda yatan İbrahim Tatlıses'in doktorları müjdeli haberi verdi. Ünlü sanatçının, solunum cihazından ayrıldığını ve komutları algılayıp, konuştuğu açıklandı. İşte detaylar:

İbrahim Tatlıses'in doktorları şunları kaydetti:

Bugün size daha iyi haberler vereceğiz. Sayın İnbrahim Tatlıses düne göre daha iyi bir durumdadır. Dün gece itibariyle kendi başına solunumunu sürdürebilir hale geldi. Cihazdan tamamen ayrıldı. Komutlarımızı algılıyor. Elimizi sıkıyor. Sağ bacağını ve sağ elini oynat dediğimizde komutlara cevap veriyor. Bu olumlu bir gelişme.

İKİ İLERİ BİR GERİ OLABİLİR

Filmleri de daha iyi. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Fakat işler iki ileri giderken bir geri gelebilir. Bunu ailesine de söyledik.

SOLDA PROBLEM VAR

Sol tarafından problem var ve devam ediyor. Şu anda onu sorgulamıyoruz. Kendisinden böyle bir talepte bulunmadık. Daha sonra fizik tedaviyle bunu aşabilir.

Hayati tehlikesi buraya geldiğinde yüzde 80'lerdeydi şimdilerde ise yüzde 10'larda.

"İYİYİM" DİYOR

Kendisine nasılsınız dediğimizde "İyiyim" şeklinde cevap veriyor..

15:36 İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı da babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tatlı, babsının durumunun iyiye gittiğini ve konu hakkında doktorlar ile aile adına kendisinin yapacağı açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Tatlı babası ile şuuru açıkken konuştuğunu fakat kendisine neler söylediğini aktarmayacağını belirtti.

Ahmet Tatlı şunları söyledi:

"KONUŞTUM, ŞUURU AÇIKTI"

"Pek söyleyecek bir şey yok şu anda. Doktorlarımız devamlı açıklama yapıyor. İtibar etmeniz gereken yer burası. Yorumlar yapılıyor, kırıcı olanlar, iyi olanlar var. Hep doktorlarımız konuştu ama ailenin büyüğü benim, aileden ben açıklama yapıyorum.

İbrahim Bey'in her şeyi takip ediliyor. Çok insan kendine göre yorum yapıyor, en iyi açıklamayı da ayağa kalktığı zaman İbrahim Tatlıses yapacak. Başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza, emniyet çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, herkes bu işin peşinde. Burada ne söyleniyorsa ona inanmanızı istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Sadece İbrahim Tatlıses'in iyi olmasını, yaşamda olmasını düşünüyoruz, başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Çocukarı, torunları, kardeşleri, annesi, bacıları var. Başka yerlere düşmemesini istiyoruz bu konunun."

"İyiye gidiyoruz, iyiye gitmeye de devam edeceğiz. Her şeyde başından beri vardım. Ben de herkes gibi evimdeydim, şok geçirdim. Babamı gördüm, konuştum, şuuru da açıktı. Neler söylediğini söyleyemeyeceğim. Elini oynattığı bilgisi yanlış. Büyük bir ameliyat geçirdi, 6 saate yakın kaldı. Herkes bir şekilde ilgilendi. Onun dışında bir şey söylemek istemiyorum. Babam ayağa kalktığında bunlar konuşulur".

10:36 Tatlıses'in doktoru: Risk devam ediyor!

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ve İbrahim Tatlıses'in tedavisiyle ilgilenen doktorlar bir basın açıklaması yaptı. Doktorlar Tatlıses'in uyandırılması için verilen ilaçların iki kademe azaltıldığını ve uyandırmanın da aşamalı olarak yapılacağını duyurdu. Doktorları, Tatlıses'in hayati riskinin devam ettiğini de ekledi. Öte yandan Şişli Belediye Mustafa Sarıgül'ün Tatlıses'in uyandırıldığı ve iki saat uyanık kalacağı yönündeki açıklaması da doktlar tarafından yalanlandı.

İbrahim Tatlıses'in doktorları şu açıklamayı yaptı:

"Kötüye giden bir şey yok. Kafa içi basıncını düşürmek için tedavi devam edecek. Derin uyutmadan giderek ilaçları azaltmaya geçtik. Bu da düne göre pozitif durumu göstermektedir. Ama tablo ağır bir tablodur. Hasta yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam etmektedir. Umarım daha ileri saatlerde daha iyi haberler vereceğiz.

Uyandırılma süreci bir anda olup biten bir şey değil. İlaçların dozunu azaltıyoruz demek, kendisine uyutmak için verdiğimiz ilaçları iki basamak aşağıya çekiyoruz.

Beyin çok birebir çalışmadığı için bir zaman vermek mümkün değil. 3-5 gün içerisinde bile demek doğru değil.

Geldiğine göre hafif bir iyilik hali olduğunu söyleyebiliriz...

Buraya gelen ziyaretçiler, sanki hastayla konuşmuş ya da bizden bilgi almış gibi haberler yayıyorlar. Bakın Tatlıses'in durumu hakkında bilgiyi bizler sadece aile ve sizlere bizzat veriyoruz. Lütfen bunların dışında verilen bilgileri dikkate almayın.

15 Mart Salı 10:17
Başından yaralanan ve uzun süren ameliyatlar sonucunda uyutulan ibrahim Tatlıses için kritik saatler. Ünlü satançı doktoları tarafından az önce uyandırıldı ve 2 saat uyanık kalacak.

TGRT Haber İbrahim Tatlıses'le ilgili müjdeli haberi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül verdiğini alt yazı olarak geçti.

CNNTürk ise doktorlarının Tatlıses'i uyandırmak için ilacı kestiklerini duyurdu...

21:12 Doktorlar: Hedefimiz hayatta tutmak

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in şu anki durumunun ameliyattan sonraki durumundan daha iyi olduğunu belirterek, ''Çekilen bilgisayarlı tomografide de ameliyat sonrasında olumsuz bir gelişme olmadığının işaretlerini görüyoruz'' dedi.

Çuhadaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Açıklamadan önce bizzat kendisini ziyaret ettim. Şu anki durumu ameliyattan sonraki durumundan daha iyi. Çekilen bilgisayarlı tomografide de ameliyat sonrasında olumsuz bir gelişme olmadığının işaretlerini görüyoruz'' dedi.

Tatlıses'in, bu tür yaralanmalara sonucu gerçekleştirilen operasyonlar ardından beyinde görülen ödemi engelleyebilmek amacıyla kendileri tarafından uyutulduğunu dile getiren Çuhadaroğlu, ''Yarın sabah saatlerinde çekilecek bilgisayar tomografi sonrasında, uyandırılıp uyandırılmayacağı beyin cerrahisi ve yoğun bakım ekibimiz tarafından değerlendirilecektir'' diye konuştu.

Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses'in ameliyat sonrasındaki durumdan daha iyi bir noktada olduğunu ifade ederek, her şeyin hekimlerin kontrolü altında devam ettiğine dikkati çekti.

-''HASTANE YÖNETİMİ DIŞINDA VERİLEN SAĞLIK HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİN''-

Yönetim olarak düzenli aralıklarla basın mensuplarına bilgi vermeye devam edeceklerini vurgulayan Çuhadaroğlu, şöyle devam etti:

''Yarın sabahki kontrolden sonra, bizzat kendim saat 10.00'da basın toplantısı yapacağım. Bu süreç içerisinde Acıbadem Maslak Hastanesi yönetimi dışında, sizlere verilen sağlıkla ilgili bilgilere lütfen itibar etmeyin. Biz ailenin de bilgisi dahilinde bu bilgileri ekibimizden toplayarak, yönetim olarak sizlere sunuyoruz. Çünkü izlediğimiz kadarıyla, çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde, çeşitli internet sitelerinde gerçeği yansıtmayan bilgiler dolaşmaktadır. Tekrar söylüyorum, sayın İbrahim Tatlıses'in sağlığı ile ilgili tek bilgi kaynağı Acıbadem Maslak Hastanesi yönetimidir.

Bu da sizlere yapılan toplu basın toplantıları ile bildirilecektir. Bunun dışında tek görüşmeler bir karışıklığa yol açmasın diye kabul edilmemektedir. Bu aile tarafından kabul edilmiş bir yaklaşım tarzıdır.''

Bir gazetecinin ''Hayati risk azaldı diyebilir miyiz?'' şeklindeki sorusuna Çuhadaroğlu, bu tür operasyonlardan sonra hastane ekibinin her geçen zaman hastada bir olumsuzluk gelişmediğinde hayati riskin gitgide azaldığını bildirdiğini belirterek, ''Ama hala yüksek riskli durum devam etmektedir'' şeklinde yanıt verdi.

Yarın sabah çekilecek bilgisayarlı tomografiden elde edilen sonuca göre Tatlıses'in hangi derinlikte uyutulacağına ya da uyandırılacağına karar verileceğini ifade eden Çuhadaroğlu, ''Tatlıses tam anlamıyla iyileşebilecek mi? şeklindeki soruya ise ''Bu zamanla anlayabileceğimiz bir şey. Bu tür operasyonlardan, yaralanmalardan sonra oldukça uzun süre bu tür sorunlar devam edebilir. Biz bu operasyonla uzun bir yola aslında başlamış bulunuyoruz. Şu anda temel hedefimiz sayın Tatlıses'in yaşamda kalması, bundan sonra yapacağı etkinliklere ya da olası durumlara ancak daha sonra yanıt verebiliriz. Şu an çok erken'' diye konuştu.

Şu anda yeni bir ameliyata gereksinim olmadığını belirten Çuhadaroğlu, her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Basın açıklamasına katılan avukat Rahmi Özkan da, bu saldırı dolayısıyla, ilgisini esirgemeyen ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

''Basın mensuplarına da olayı takip ettiği için teşekkür ederim. Bu durumda yapılacak başka hiçbir şey kalmıyor. Kulun yapması gereken her şey uygulanıyor. Bu bakımdan hastanenin gösterdiği yakın ilgi ve çabadan dolayı yetkililere teşekkür ederim.''

Bir gazetecinin, İbrahim Tatlıses'in tehdit edildiği şeklinde söylemler olduğunu sorması üzerine ise Özkan, ''Son olayla ilgili en ufak bir durum yok. İbrahim bey böyle bir şeyi açıkça ifade etmedi. Ama eğer ki gizli olarak böyle bir bilgi verdiyse ona bir şey diyemem bize duyurulan bir şey yok'' şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses'in yakınları tarafından, hastanede Tatlıses'i bekleyenlere ve basın mensuplarına lahmacun ikram edildi.

AA-Rotahaber

16:17 Maslak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucunda başından ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in kaldırıldığı hastanede ameliyatını gerçekleştiren doktorlar ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında üçüncü bir açıklama daha yapıldı.

Ateşli yaralama sonucu Acıbadem Maslak Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan sanatçı İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesi sürüyor. Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses'in durumuyla ilgili üçüncü bir açıklama yaptı ve yarın sabah 10.00'da çekilecek tomografiye dikkat çekti.

SAAT 10.00'DA BELLİ OLACAK

Şişli'de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in felç kalma ihtimali bulunduğu belirtilmişti. Gün içinde üçüncü kez kameralar karşısına geçen Çuhadaroğlu, Tatlıses'in yüksek hayati riskinin devam ettiğini açıkladı. Çuhadaroğlu, "Durumu ilk hastaneye geldiğine bakılırsa iyi. Yarın sabah saat 10'da çekilecek tomografiye göre uyandırıp uyandırmama konusunda kararımızı vereceğiz. Yüksek riskli durum halen devam ediyor. Temel hedefimiz Tatlıses’i hayatta tutmak. Bu tip durumlarda yeni bir ameliyata gerek olmaz." dedi.

11.30 Doktorları açıklama yaparak hasteneye geldiğinden itibaren kısmı felç geçirdiğini, uyutulmaya devam edildiğini belirttiler.

11.10 Sağlık Bakanı Recep Akdağ Tatlıses'in durumunun kritik olduğunu belirtti.

11.06 Tatlıses'in saldırıya uğradığı yerdeki güvenlik kameraları inceleniyor

İbrahim Tatlıses’in silahlı saldırıya uğradığı Nurol Plaza önünde polislerin incelemesi sürüyor. Silahlı saldırıyı görme ihtimali bulunan güvenlik kameralarının kayıtları inceleme alındı.

Uzun namlulu silahla yapılan saldırıda kurşunların isabet ettiği plazanın ve iş yerlerinin duvarlarında inceleme yapıldı. Bu arada Tatlıses’in sevenlerinin ve yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor. İbrahim Tatlıses’in yoğun bakımda tutulduğu hastaneye gelen yakınları ve sevenleri, hastanenin kafeterya bölümünde kendilerine ayrılan yerde doktorlardan gelebilecek iyi bir haber bekliyor.

10.01 Saat 11.00 sıralarında detaylı basın açıklaması yapılması bekleniyor.

10.00 Doktorların yaptığı son açıklamaya göre Tatlıses'in beyni ağır hasar gördü.

09.11 İbrahim Tatlıses'iin vurulması emrini Kuzey Irak'taki ortağı Al Adel Company'nin sahibi Rüşdi El Said'in verdiği belirtiliyor.

09.04
İbrahim Tatlıses'in sol tarafının felç olma ihtimali bulunuyor.

08.55 İbrahim tatlıses 24 saat uyutulacak.

07.30 Yoğun bakıma alınan İbrahim Tatlıses'in hayati riski devam ediyor.

140320110731300006573_3.jpg


06.45 Doktoru açıklama yaptı; Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Tek operasyon yapılmıştır. Şu anda bir kanaması yok. Ameliyata girdiğimizden daha iyi bir orandayız. Hayati risk var. Amailkameliyata girdiğimizden daha iyi noktadayız. Gece saat 1 sularında, sağ kafa kemiklerinde, beynin ön ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar, beyinde ciddi bir kanama söz konusuydu. Tüm bu dediğimiz sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Ciddi bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç vardır. Biz ameliyatı gerçekleştirdik. Kafa için basıncı artırmak için çaba sarf ettik. Kafa kemiklerini de geçici bir süre için karın içine gerçekleştirdik. Tomografi çekiyoruz. Bizim ön görümüz 24 saat uyutulması. Bir kurşun girişi ve çıkışı var. Beyin kemiklerinde kırıklar var. Kurşunun giriş deliği beynin sağ yan tarafında öndedir. Ameliyata aldığımızda uyandırılma sorunu içerisindeydi. Ayrınca sol tarafında felç vardı. Müdahalemiz kalıcı hasarı önlemektir. 24 saat süremiz var arada tomografilerle göreceğiz zaman içerisinde planımız değişebilir.

06.40 Özel Acıbadem Hastanesi'nde İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi verdi.

05.59 İbrahim tatlıses ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alındı.

05.37 Ameliyattan çıkan Tatlıses, odaya alındı. Durumu iyi. Doktorların birazdan açıklama yapması bekleniyor.

05.26 Tatlıses'e düzenlenen saldırı sırasında yanında bulunan menajerinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

05.19 Saldırının sebebi şu ana kadar açıklık kazanmadı ancak şarkıcının vurulmasının Kuzey Irak'taki yatırımlarıyla ilgili olabileceğine dair iddialar var. İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'ta inşaat sektörüne girmeyi planlıyordu ve bunun için Erbil'de görüşmeler yapmaya gitmişti. Saldırganların Kuzey Iraklı olduğu belirtiliyor. Polisin ise saldırganların eşgalini belirlediği kaydediliyor.

05.11 FLAŞ...FLAŞ...TATLISES'İN AMELİYATI SONA ERDİ. ALINAN BİLGİYE GÖRE, SAĞLIK DURUMU OLDUKÇA İYİ VE HAYATİ FONKSİYONLARINDA SORUN YOK. ANCAK KISMİ FELÇ OLMA İHTİMALİ VAR.

05.08 Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 3 kişinin gözaltına alındığı ileri sürülüyor.

05.05 FLAŞ...FLAŞ...İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Yakınları şu sıralarda Tatlıses'in ameliyattan çıkacağını ve doktorlardan alınan ilk bilgilerin hayati tehlikeyi atlattığı yönünde olduğunu belirtiyor.

05.04 İbrahim tatlıses'in ameliyatı 15 dakikaya kadar bitiyor. Şu anda son dikişler atılıyor.

04.51 Doktorlar ısrarla resmi bir açıklama yapmıyor. Açıklamanın 6-7 arası yapılacağı belirtiliyor.

04.47 ŞOK İDDİA... aldırıda kullanılan uzun namlulu silahın Kalaşnikof olduğu tahmin edilirken, saldırının arkasındaki gücün PKK olduğu yönündeki iddialar güçlenmeye başlandı.

04.46 Saldırıda, kafatası zarar gören Tatlıses'in, beyin kananaması geçirdiği iddia ediliyor.

04.40 Tatlıses'in beyninden aldığı yara yüzünden hayati tehlikeyi atlatsa dahi büyük ihtimalle sol tarafının felç olacağı ileri sürülüyor.

04.39 Sanatçının durumuyla ilgili olarak konuşan bir diğer isim ve aynı zamanda doktor olan şarkıcı Ferhat Göçer, doktorlardan aldığı bilgiye göre, yüzde 50 sanatçının beyninde hasar oluştuğunu söyledi.

04:20 ÜÇÜNCÜ AMELİYATA ALINDI

Başından ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in 3. ameliyata alındığı öğrenildi.. Hastane önünde basın ordusu var.. Sanatçılar ve gazeteciler hastaneden resmi açıklama bekliyor..


04:00 SALDIRGANLAR YAKALANDI İDDİASI

Kralfm yayın yönetmeni Gezegen Mehmet'in verdiği bilgilere saldırganlar yakalandı.. 3 kişi oldukları iddia edilen saldırganların Iraklı olduğu söyleniyor..

03:50 SOL TARAFI FELÇ KALABİLİR

Hastaneden bilgi alan sanatçılardan edinilen bilgilere göre, Tatlıses'in durumu ciddiyetini koruyor ve sol tarafının felç olma riski bulunuyor..

SAAT 03:10: RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneden saat 05:00-06:00 arası resmi açıklamanın yapılacağı açıklandı

SAAT 02:55 İKİNCİ AMELİYATA ALINDI

Tatlıses ilk ameliyattan çıktı ve ikinci ameliyata alındı.. Ameliyatının 3 saat sürmesi bekleniyor..

Haber7 & Rotahaber


- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımda olduğu Maslak Acıbadem Hastanesi'nden açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Tatlıses'i ziyarete geldikleri Maslak Acıbadem Hastanesi önünde ortak bir açıklamada bulundu.

Suikast iddiası ile yakalanan Abdullah Uçmak ve adamları hakkında, saldırı ile ilgili delillerin yeterli olduğunu kaydeden İstanbul Valisi Mutlu, gerekirse yeni gözaltıların olabileceğini belirtti.

Yoğun bakımdaki İbrahim Tatlıses'i de gördüklerini söyleyen Mutlu, Tatlıses'in bize "iyiyim" cevabını vermesi üzerine duygusal anların yaşandığını bildirdi.

Medyafaresi



- İşte Tatlıses'in vurulmadan hemen önceki son görüntüsü!

Tatlıses suikastiyle ilgili gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Polis, İbrahim Tatlıses'in saldırıdan hemen önce çekilen görüntülerine basına dağıttı.

Ekipler bu görüntülerden yola çıkarak saldırıyı aydınlatmaya çalışıyor.

İşte İbrahim Tatlıses’in vurulmadan hemen öncekis son görüntüleri;

i.php


i.php


Medyafaresi



- İbo’yu böyle vurdular!

354920110315072024692.jpg


Suikast sırasında kafasından vurulan Tatlıses’in şoförünün sadece 1-2 saniye durduktan sonra hemen hastaneye hareket ettiği kameralara yansıdı. Tatlıses’in Nurol Plaza’daki Beyaz TV’nin çekimlerine katıldıktan sonra uğradığı silahlı saldırının görüntüleri, olayın profesyonelce hazırlandığını gösteriyor. İşte saniye saniye o anlar:

- İbo Show programının çekimlerinin tamamlanmasının ardından 00.15’te Nurol Plaza’dan önce İbrahim Tatlıses’in asistanı Buket Çakıcı çıkıyor. Çakıcı, 34 AP 3843 plakalı Mercedes marka makam otomobilinin sol arka kısmına oturuyor.

- Birkaç saniye sonra binanın kapısında beliren Tatlıses, önce otomobile doğru hareket ediyor. Bu sırada kapıda kendisini bekleyen 2 erkek hayranının birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmiyor. İki hayranının ortasına geçen ve ellerini omuzlarına atarak poz veren Tatlıses, daha sonra pardösüsünü düzeltiyor. Bu sırada 3 özel koruma Tatlıses’in arkasında bekliyor. Ünlü türkücü hayranlarıyla tokalaştıktan sonra makam aracının ön koltuğuna oturuyor.

12924261.jpg


- Korumaların Fiat Doblo marka araca binmesinin ardından Tatlıses’in şoförü otomobili hareket ettiriyor. Nurol Plaza’nın, Büyükdere Caddesi bağlantısına gelindiği sırada Mercedes yaklaşık 2 saniye kadar duraklıyor.

- 00.16’da içinde 3 kişinin bulunduğu tahmin edilen Fiat Linea marka otomobil Tatlıses’in ön koltukta oturduğu Mercedes’in önünden geçiyor. Linea otomobilin sağ ön camı açılarak İbrahim Tatlıses’e doğru Kalaşnikof tüfekle ateş ediliyor. Saldırının düzenlendiği otomobil hiç durmadan yoluna devam ediyor.

- Araç içinde bulunan Buket Çakıcı’nın koluna aldığı kurşunun etkisiyle çığlık atması üzerine, makam şoförü sağ koltukta oturan Tatlıses’in kafasından kan geldiğini görüyor ve vurulduğunu anlıyor. Panik yapmadan sadece birkaç saniye duraklayan şoför hemen hastaneye hareket ediyor.

- Arkada bulunan araçtaki korumalar ise silah sesleri üzerine Mercedes’e doğru koşuyor. Aracın hareket etmesinin ardından yerde bulunan iki mermi kovanını alan korumalar, bağırarak Mercedes’in peşine gidiyor.

- Bir dakika içinde yaşanan ve profesyonelce hazırlanan saldırı sonrasında Nurol Plaza’nın güvenlik görevlileri hemen polise haber veriyor. Olay yerine kısa sürede onlarca polis otomobili geliyor.

Her şey 1 dakika içinde oldu

12924260.jpg


İBRAHİM Tatlıses saat 00.15’te Nurol Plaza’dan çıktı. Hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra Mercedes marka otomobilinin ön sağ koltuğuna bindi. Hakan Çalışkan’ın kullandığı otomobile saat 00.16’da ateş açıldı. Hakan Çalışkan olay yerinde durmayıp otomobili Özel Levent Hastanesi’ne sürdü. Saat 00.20’de Özel Levent Hastanesi’ne ulaştı. Burada 15 dakikalık müdahalenin ardından İbrahim Tatlıses ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi.

Tek silah 11 el ateş

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırıda tek silah kullanıldığını açıkladı. Mutlu, şunları söyledi: “Bir araçtan saldırı olduğu şu anda net. Kendileri araçlarına bindikten ve hareket ettikten sonra, arkadan gelen bir aracın sollama yaparak yanından geçerken ateş edildiğini biliyoruz. 11 el ateş ediliyor, 4’ü araca isabet ediyor. Araca isabet eden mermilerden 2 tanesinden biri Tatlıses’e, diğeri asistanına isabet ediyor. 2 mermi de araçtan ayrılıyor. Kullanılan toplam mermi adedi 11’dir. Kullanılan silahın türünün şu anda Kalaşnikof olduğunu biliyoruz. 11 adet mermi kovanı da olay mahalinde bulundu. Bize, emniyete bir tehdit aldığı, kendisinin tehdide maruz kaldığı yönünde intikal ettirilmiş herhangi bir bilgi yok.”

Kurşunlar servise

İBRAHİM Tatlıses’in silahlı saldırıya uğradığı Nurol Plaza’ya suikasttan sonra gelen polis ekipleri, plaza dışındaki mağazaların reklam panoları ile duvarlarına isabet eden kurşunlara odaklandı. Polisler, bir banka şubesinin duvarında bulunan kurşun deliği ve çevresinde çalışma yaptı. Kovana ulaşmak için banka duvarını kesici alet ve çekiçlerle kıran polisler aldıkları numuneleri incelemek üzere emniyete götürdü. Tatlıses’in 4 kurşun isabet eden Mercedes marka otomobili de, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince incelendi. Otomobil, kaportasına saplanan bir mermi çekirdeğinin çıkartılması için dün saat 14.00’te çekiciyle servise gönderildi.

Urfa ayakta

İBRAHİM Tatlıses’in silahlı saldırıya uğraması, memleketi Şanlıurfa’da büyük üzüntüye yol açtı. Tatlıses için belediye hoparlörlerinden dua edilmesi yönünde anonslar yapıldı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “Hemşerimizi ağır yaralayan silahı ateşleyenlerin elleri kırılsın” dedi. Tatlıses’in Şanlıurfa’daki arkadaşları ve sevenleri, ünlü sanatçının doğduğu eve akın etti. Evin girişine ünlü sanatçının posterlerini asan ve gözyaşı döken sevenleri, “Ona atılan kurşun bize atılmıştır” dedi.

Hürriyet


- Tatlıses, vurulduğu anda böyle dedi!

140320111016313861049_2.jpg


Dedi ki; "Kutsi ve Deniz Seki konuktu. Program bitiminde konuklardan önce İbrahim Bey ve Damla Hanım çıktı. Deniz Seki ve Kutsi içeride sohbet ediyordu. Haber geldi, 'İbrahim Bey vuruldu' diye. Şaka zannettik. Baktık ki güvenlikçi panik içinde hemen indik. Doğruymuş. Eyüp Abi (Tatlıses'in menajeri) ambulans çağırdı. 2 ayrı ambulans geldi. Bazı gazeteciler televizyoncular vardı. Görüntü alınmasın diye çevresini sardık. Damla (Buket Çakıcı) kendinde değildi. Her yer kan içinde kalmıştı. İbrahim Beyin bilinci açıktı. Kesik kesik ama düzgün şekilde 'Olur mu yaaa? Olur mu hiç?' diye art arda tekrarlıyordu. Başının yanından girip çıkmış mermi. İbrahim Bey, tomografide doktorun 'Elimi sık, ayağını tut' gibi sorularına tepki vermiş. Arabanın içinde vurmuşlar. Şoförü şans eseri isabet almamış. Zaten İbrahim Bey hissetmiş ve başını hemen yere eğmiş. Eğilmese çok daha fazla kurşun yiyecekmiş. Birinci ambulans İbrahim Bey'i diğeri Damla'yı aldı. Oğlu İdo'ya haber verdik. Derya Hanım'la birlikte kısa sürede ardımızdan geldiler. Hastaneye girince hemen acil müdahale yapıldı. Beyinde kanama var dediler. Sonrasında sedyeyle uzaklaştırdılar bizden..."

SAVAŞ AY - Rotahaber


- İbrahim Tatlıses'i vuranlar belli oldu!

140320110849339526849_2.jpg


İbrahim Tatlıses'e dün gece düzenlenen saldırıda uzun namlulu silah kullanılması, saldırıyı terör örgürü PKK'nın düzenlediği yolunda kuşkulara yol açtı.

Ancak daha sonra ortaya çıkan ayrıntılar, suikastin ardında Tatlıses'in yollarını ayırdığı Kuzey Irak'taki ortaklarının olduğu iddialarını güçlendirdi.

Polis, yaptığı araştırma ve MOBESE kameralarının kayıtlarını inceledikten sonra saldırıyı düzenlediği belirlenen ve Iraklı olduğu belirlenen 3 saldırganın peşine düştü.

EMRİ RÜŞDİ SAİD Mİ VERDİ?

İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'taki ortağı Al Adel Company'nin sahibi Rüşdi Said baş şüpheli durumunda. Ünlü türkücüyü ölümle yüz yüze getiren suikastin ardındaki sır perdesi aralanıyor.

Ünlü türkücüyü ölümle yüz yüze getiren suikastin ardındaki sır perdesi aralanıyor

112 ambulansıyla sevk işlemi esnasında Tatlıses’in korumaları basın mensuplarına saldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kanalizasyonları bile arayarak çok sayıda boş kovan buldu. Uzun namlulu silahın ise Kalaşnikof olduğu tahmin ediliyor.

SALDIRININ KAYNAĞI KUZEY IRAK MI?

Saldırıda uzun namlulu silah kullanılması, olayın arkasında bölücü terör örgütü PKK’nın bulunduğu şüphelerini de doğurmuştu ama iddialara göre, suikastin ardında Tatlıses'in yollarını ayırdığı Kuzey Irak'taki ortakları var. Bu arada polisin yaptığı araştırmalar, MOBESE, plazanın ve bölgedeki işyerlerinin kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu, Iraklı olduğu belirlenen 3 saldırganın peşine düştüğü öğrenildi.

İBRAHİM TATLISES KUZEY IRAK'TAKİ ORTAKLIK SONRASI BU AÇIKLAMALARI YAPMIŞTI

Türkücü İbrahim Tatlıses, kuzey Irak’ta konut projesine ortak oldu.

Tatlıses ile Irak, Ürdün, İran ve Mısır’da faaliyetleri bulunan Al-Adel Company Group Yönetim Kurulu Başkanı Rüsdi Said birlikte düzenlediği basın toplantısında, grubun Kuzey Irak’taki projesine ortak olmaya karar verdiğini ifade ederek, yüzde 50 ortaklık yaptıklarını bildirdi.

İşlerin taşeron firmalarca yapıldığını belirten Tatlıses, Erbil ve Süleymaniye’deki projelerin 15 gün, Güneş İnşaat tarafından Süleymaniye’de yapılacak olan 850 konutluk projenin de 1 hafta içinde başlatılacağını kaydetti.

Tatlıses, Süleymaniye’de yapılacak 10 bin konutluk proje için taşeron firma aradıklarını ve toplamda binlerce konut yapımına imza atacaklarını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses, Irak’ta çok sevildiğini ve Irak halkına fayda sağlamak için “elini taşın altına koyması gerektiğini” düşündüğünü ve bu işe başladığını söyledi.

“ORTAKLIK IRAK HALKINA FAYDALI OLSUN İSTEDİK”

Rüşdi Said ise Süleymaniye ve Erbil’de iş yapmaya başladıklarını, hedeflerinin 50 bin konut yapmak olduğunu söyledi.

Türk şirketlerinin yüksek nitelikte olduklarını gördüklerini ve birlikte çalışmak istediklerini anlatan Said, “Eşit miktarda ortak olmak ve ortaklık Irak halkına faydalı olsun istedik” dedi.

Said, sosyal altyapısıyla birlikte yapılan konutların 10 eşit taksitte ödeneceğini ve ödemelerin 3 ayda bir kez yapılacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından Tatlıses ve Said, ortaklık anlaşmasını imzaladı.

Sözleşme gizliliğinden dolayı ortaklık bedeli açıklanmadı.

EN AZ İKİ KİŞİ

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıda otomatik silah kullandığı belirlenen zanlıların en az 2 kişi olduğunun tahmin edildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Tatlıses'in bulunduğu araca Kalaşnikof marka silahtan çıkan 4 mermi isabet etti. Çevredeki binalarda da 4 mermi izi bulunduğu, olay yerinde 11 adet boş kovan ele geçirildiği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tatlıses'in şoförü Çalışkan ve Derya Tuna'nın da aralarında bulunduğu bazı yakınlarının bilgisine başvurdu.

Çevredeki binaların güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Tatlıses'in programının son bölümünün görüntüleri incelemeye alındı.

Zanlıların en az 2 kişi olduğunun tahmin edildiği bildirildi.

Olayda terör veya suç örgütü emaresine rastlanmadığı, bu nedenle soruşturmanın Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütüleceği öğrenildi.

Yeni başladığı bir programın çekimlerinden çıkan İbrahim Tatlıses, şoförü Hakan Çalışkan'ın kullandığı 34 AP 3843 plakalı, basın danışmanı Buket Çakıcı'nın da bulunduğu otomobille Nurol Plaza'dan ayrılmıştı. Araca tali yoldan Büyükdere Caddesi'ne çıkarken saat 00.16 sıralarında başka araçtan otomatik silahlarla ateş açılmış, Tatlıses kafasından yaralanmıştı. Kazada Buket Çakıcı'nın da yaralandığı bildirilmişti.

AA-Rotahaber


- Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Irak'ın kuzeyindeki ortağı Rujdi Said Kadir, dün gece silahlı saldırıya uğrayan sanatçının iyileşmesi için "bütün servetini vermeye" hazır olduğunu söyledi.

AA muhabirine konuşan Kadir, saldırıdan dolayı üzüntüsünü dile getirerek, "kardeş" olarak nitelendirdiği İbrahim Tatlıses ile geçen hafta yeni projeleri görüşmek üzere İstanbul'da bir araya geldiğini anlattı.

İbrahim Tatlıses ile bazı projelerde ortaklığı olduğunu kaydeden Kadir, "Kendi gücümüzle ben ve İbrahim Tatlıses, 'Deşti Beheşt Tatlıses' konutlarını bölgenin en büyük projesi yapmaya çalıştık. Bundan dokuz gün önce İstanbul'da kendisiyle görüştüm. Önce beni İbo Show'a davet etti. Orada görüştük, sonra beni yeni açtığı çiğ köfte lokantasına götürdü. Ben de orada kendisine yeniden elde ettiğimiz Tatlıses Bingo lisansını yenilediğim belgeyi gösterdim, buna çok sevindi" dedi.

Ekonomide doktora sahibi Kadir, İstanbul'daki görüşme sırasında Tatlıses'in bu seçimde milletvekili olma isteğini dile getirdiğini ifade etti.

Kendilerinden ev alan ailelere yönelik olarak önümüzdeki hafta bir kutlama düzenleme planı yaptıklarını belirten Kadir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Erbil'e döndüğümde onun da buraya gelmesini bekliyordum. Türkiye hükümetinin çok güçlü bir polis gücü var ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracağından eminim. Tatlıses benim ortağım olmadan önce de dostumdu, kardeşimdi. Kendileriyle çok güzel bir aile ilişkimiz var. Dünyada benden daha fazla üzülen olduğunu zannetmem. Ben bütün servetimi onun yeniden o güzel gülümsemesini görmek için hiç düşünmeden vermeye hazırım. Yüce Allah İbrahim Tatlıses'in o güzelim gülümsemesini bize bir daha göstersin ve onu bize bağışlasın."

AA-Rotahaber


- Tatlıses koruma talebinde bulundu mu?

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, açıkladı...

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'in herhangi bir koruma talebinde bulunmadığını açıkladı. Saldırının tek bir silahtan gerçekleştirildiğini belirten Çapkın, olayla ilgili gözaltında kimsenin bulunmadığını söyledi.

Çapkın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gazetecilerin olayla ilgili sorularını değerlendirdi. İbrahim Tatlıses'ten herhangi bir koruma talebinin gelmediğini ifade eden Çapkın, "İbrahim Tatlıses'in koruma isteği ile ilgili bir müracaatı koruma şubemize hiçbir zaman olmamış, yok yani. Hakaret ve tehdit ile ilgili çeşitli şehirlerde şimdiye kadar çeşitli müracaatları olabilir ama koruma ile ilgili bir müracaatı yok. Ayrıca kendisinin emekli polislerden bir koruma ekibi de var. Özel harekat polisleri de var

içinde emekli olan polislerden" dedi.

"Gözaltına alınan kimse var mı?" sorusu üzerine Çapkın, "Hayır, henüz yok. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Faillerini bulacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunup bulunmadığı şeklindeki soru üzerine Çapkın, "Şimdilik bir şey söylememiz doğru değil. Çalışmalarımız sürüyor ama faillerini bulacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Saldırı sırasında her iki otomobilinde hareket halinde olduğunu belirten Çapkın, "Aynı yönde giderken hareket halindeyken arkadan gelmiş ve taramış geçmiş" diye konuştu. Çapkın, olayda tek silahın kullanıldığını belirtti.

İHA-Medyatava


- Sanatçı İbrahim Tatlıses'in başından uzun namlulu silahla ağır yaralandığı haberini alan sanat dünyasından çok sayıda ünlü hastaneye koştu.

Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sanatçının kötü haberi alan yakınları hastaneye akın etti.

Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de hastaneye gelenler arasındaydı. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses'i yalnız bırakmadı.

Gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Güzel de bulunuyor.

CİHAN-Haber7

140320111717385909346_2.jpg


Şişli’de uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses’i sanatçı arkadaşları yalnız bırakmadı. Gülben Ergen’den Muazzez Ersoy’a, Sibel Can’danArif Sağ’a kadar onlarca sanatçı hastanede Tatlıses’den gelecek bir haberi bekledi.

Uğradığı saldırı sonucu başından ağır şekilde yaralanan İbrahim Tatlıses’in hayati tehlikesi devam ediyor. Tatlıses hasta yatağında yatarken, onu seven yüzlerce kişi dışarıda bekliyor.

Sanatçı Hakkı Bulut, İbrahim Tatlıses’in en kısa sürede iyileşerek aralarına dönmesini istedi. Sanat dünyası için Tatlıses’in iyi olmasının büyük bir mutluluk kaynağı olacağını aktardı. Muazzez Ersoy ise Cumartesi günü aynı uçakta olduklarını yaşananlara inanamadığını söyledi. En kısa zamanda iyileşmesi temennisinde bulunan Ersoy, “İbrahim Tatlıses’i son gördüğümde ekip arkadaşlarıyla şakalaşıyordu. Çok keyifliydi.” dedi.

Murat Göğebakan da Tatlıses’in durumunu en iyi anlayanlardan birisi olduğunu belirterek, yakınlarına sabırlar diledi.

Cihan-Rotahaber



- İbrahim Tatlıses'in sanat hayatı bitti!

140320111616388067498.jpg


Yaşananlara tanıklık eden Beyaz TV İstanbul Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu, NTV canlı yayınında çarpıcı bir ayrıntıyı aktardı:

"12.00'ye 20 kala gibi İbo Show'un yayını bitti, 10 kala da dışarı çıktı. Kameraman arkadaşların aktardıklarına göre 5-6 el silah sesi duyuyorlar, birisi havaya ateş ediyor diye düşünüyorlar. Maslak'taki Efendy Center'dan ana caddeye 20-30 metrelik bir yol var.

Ana caddeye çıkmak için tam köşede durduğu anda beyaz bir Laguna'nın içindeki 3 kişi, ağır makineli silahlarla saldırıyı gerçekleştiriyorlar.

Bir ayrıntı daha var, ne kadar doğru bilmiyorum. Tam çıkış anında bir genç Tatlıses'in yanına yaklaşıp fotoğraf çektirmek istiyor. Tatlıses'in çıkışını o genç yavaşlatıyor. Organize bir şey de olabilir, şu an bilemiyoruz.

Polis güvenlik kameralarını topladı, şu an araştırılıyor.

İbrahim Bey yayında çok neşeliydi, Harran'dan gelen 23 öğrenci vardı. Hemşehrisi olan öğrencilerle sohbet etti.

Yayında 'korkmuyorum' dedi ancak bunu arada bir söylerdi, aldığı tehditle ilgili olduğunu sanmıyorum. O cümleyi tekrar izledik biz. Ama sanki içine bir şey doğmuştu, ölümden, ecelden bahsetti. Sakıp Sabancı'dan söz etti. Allah'a yakın olduğunu, ecelden korkmadığını söyledi.

Şoförü o anı anlatırken 'Ateş edilmeye başlandığında karşılık verebilirdim ama karşılık verseydim çok daha kötü olurdu, katliam olurdu' diyor. Şoför en akıllısını yapıyor, basıp gaza gidiyor. Şoförü aynı zamanda koruması.

İçeride kardeşiyle konuştum, Hüseyin Tatlı'yla. Hüseyin Tatlı, ameliyata ilk ve ikinci girişinde yanındaymış. Tatlı, 'Ben yakından yüzünü gördüm, melekler gibi uyuyordu. Suratı beyazdı. Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık Tatlıses'i plaklarından dinlerler, izlerler' dedi.

Şu andaki görünüm sol tarafının felç olma ihtimali yüksek. Bunların hepsini zaman gösterecek.

Sürekli söylenen, yakınlarının söylediği şey şu: Iraklılardan bahsediyorlar. Kuzey Irak'ta bir birkonutişine girmişti. Herkes bunun üzerinde duruyor. Oradaki ortaklarıyla araları açılmıştı. Bunu tabi ki güvenlik güçleri aydınlatacak."

Rotahaber


- İbrahim tatlıses, vurulmadan önce Beyaz TV'de canlı yayında programını sundu. Programdan çıktığı anda da silahlı saldırıya uğradı. İşte vurulmadan önceki son görüntüleri...

102_7156_14032011_1.jpg


102_7156_14032011_4.jpg


102_7156_14032011_6.jpg


102_7156_14032011_2.jpg


Rotahaber



- CNN, Tatlıses'i Oxford Üniversitesi'yle duyurdu!


11157.jpg
11157.jpg


CNN televizyonunun internet sitesinde yayımlanan haberde, Tatlıses'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğuna dair doktoru tarafından yapılan açıklamalara değinildi.

Tatlıses'in Türkiye'de ve Ortadoğu'da milyonlarca hayranının bulunduğuna işaret edilen haberde, şunlar kaydedildi:

"59 yaşındaki Tatlıses, Türkiye'de Kürt nüfusunun çoğunlukta olduğu güneydoğu bölgesi kenti Şanlıurfa'dan geliyor. Ayrıca lokantalar ve müzik, televizyon yapım şirketleri ve turizm işletmeleri sahibi bir iş adamı. Kuzey Irak'taki inşaat projelerinde yer aldı.

'İmparator' ve 'İbo' olarak bilinen Tatlıses'in 30'dan fazla albümü bulunuyor ve çok sayıda filmde oynadı ve yönetmenlik yaptı. Temel eğitim almayan Tatlıses, 'Şanlıurfa'da Oxford Üniversitesi vardı da biz mi gitmedik' demişti".

Kanal, gün içindeki yayın akışında da İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun ciddi olduğuna dair alt yazılar geçti.

AA-Haber7
 

M.Şamil CAN

Müdavim
Katılım
23 Ekim 2009
Mesajlar
5,841
Reaksiyon puanı
105
Puanları
63
Geçmiş olsun sevmem ama iyi bir sesi ve şarkı yorumu vardır.
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Geçmiş olsun İnşallah hayatını kaybetmez...

Dinlemediğim bir kişi de olsa böyle bir haince saldırıyla Türkiye'nin bir sanatçısının vurulması hiç kabul edilebilir bir şey değil...
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Geçmiş olsun. Durumu ciddi diyorlar ama sağlıklı bir bilgi yok henüz.
 

martymcfly

Müdavim
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
1,147
Reaksiyon puanı
26
Puanları
48
Bu kadar şöhret ve para olunca dostu da düşmanı da bol olur insanın.
 

POWER

Müdavim
Katılım
5 Ekim 2009
Mesajlar
10,275
Reaksiyon puanı
161
Puanları
0
Durumunun aşırı ciddi olduğunu öğrendim kişisel bir kaynaktan. Ölüm tehlikesi çok yüksek atlatamayabilir. Kişiliğini sevmesem de eski sesini seviyorum. Umarım kurtulur. Böyle haince saldırıları her zaman KINIYORUM!
 

ddddddddddd

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
1,850
Reaksiyon puanı
19
Puanları
38
Tatlıses Turizm'in pkk para yardımı yaptığı kanıtllanmıştı.Daha sonra İbrahim Tatlıses Tsk ye 6 trilyon para vermişti.üzülmelimiyimki?
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Tatlıses Turizm'in pkk para yardımı yaptığı kanıtllanmıştı.Daha sonra İbrahim Tatlıses Tsk ye 6 trilyon para vermişti.üzülmelimiyimki?

Böyle konularda bölgedeki durum göz önüne alınmalı...

Eskiden ben çok radikal bakardım böyle şeylere ancak kazın ayağı öyle değil!!!

Tüm şartları, detayları bilmeden insanlar yaftalamamak gerekiyor...

Karşınızda Bir Terör örgütü var...

Siz Canınızdan vazgeçebilirsiniz...

Ama ya Sizi sizin canınızla değil de Sevdiklerinizin Canıyla Tehdit ederlerse?

Ve bu konuda Devletin Desteğini Yanınızda yeteri kadar göremezseniz?

Sevdiklerini Devletin Tam anlamda koruyacağına emin olamazsanız?

Yani bu işler tartışmalı konular... İşin Aslını Allah Bilir...
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Ameliyattan çıkmış, yoğun bakıma alınmış...
 

Alptekin46

Doçent
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
996
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
vefat ettiği söyleniliyormu... Allah bekleyenlerine sabırlar versin...
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Tatlıses İbo Show'un canlı yayınından sonra çıkışta vurulmuş.

Programı yayınlayan Beyaz TV hayati tehlikesi yok diyor.
 

Fantoma

Müdavim
Katılım
9 Ağustos 2008
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
Okul, yol, nizam görmeden ülkemizin günümüzün tek kaliteli erkek sesi.
Acil şifalar.
 

Elbruz46

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,931
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
113
Twitter da vefat dedikodular haddinden fazla var ama güvenilmez...
 

muratveb

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Temmuz 2009
Mesajlar
2,197
Reaksiyon puanı
56
Puanları
48
Arkadaşlara katılıyor , her haince yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum bende.

Her ne kadar kişiliğini sevmesemde eski şarkılarını ara sıra dinlerim. Ve ses bakımından Türkiyede parmakla gösterilecek bir kaç kişiden biridir.. Rabbim hakkında hayırlı bir durum nasip eylesin inşallah ...
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
İnşallah durumu ciddi değildir. Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Şu an ameliyattan çıktığı ve yoğun bakıma alındığı söyleniyor.
 

BrknEs

Müdavim
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
6,931
Reaksiyon puanı
166
Puanları
63
umarım kötü bir sonu olmaz az dinelemedim klasiklerini
 

gs_kadir

Müdavim
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
kurtulduğu söyleniyor bi çok yerde
 

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Menejeri de yoğun bakımdaymış.
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Araç ve saldırganlar tespit edilmiş, çalışmalar devam ediyormuş...
 

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Geçmiş olsun.
 

Neutral

Müdavim
Katılım
14 Mart 2009
Mesajlar
1,947
Reaksiyon puanı
179
Puanları
63
Yaş
40
01.58- Tatlıses ile birlikte asistanı Buket Çakıcı'nın da yaralandığı ancak sağlık durumunun iyi olduğu kaydediliyor.

Bu arada Derya Tuna ile birlikte oğlu İdo'nun da hastaneye geldi. Derya Tuna'nın, sinir krizleri geçirdiği kaydediliyor. Bu arada Tatlıses'in korumaları hastane etrafından kuş uçurtmuyor.

01.53- Tatlıses'in hayatını kaybettiği yönündeki iddialar şimdilik yalanlanmış durumda. Tatlıses'in kafasında mermi çekirdeği bulunduğu ve operasyonun sürdüğü belirtiliyor.

Hastene kaynaklarından henüz resmi bir açıklama yapılmezken, saldırıyla ilgili bilgi kirliliği bulunuyor.

01.48- Twitter, haber kanallarına yine fark attı. Tatlıses'in vurulduğu haberi, Twitter'da gecenin konusu haline gelirken, öldüğü yönündeki haberler ise şimdilik yayanlanladı.

01.42- Tatlıses'in ameliyat edildiği ve ünlü sanatçının yoğun bakıma alındığı belirtiliyor. Hastaneden henüz resmi bir açıklama yapılmadı...

01.40- Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı Twitter'ı da salladı. İlk 20 dakikada Tatlıses ile ilgili binlerce twitter mesajı yazılırken, ünlü sanatçının öldüğü iddia ediliyor.

Hastaneden ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

01.27- Hastanede tedavi altına alınan Tatlıses'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor...

01.00- Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Tatlıses'in sağlık durumu hakkında henüz bilgi edinilemedi. Bu arada, Tatlıses

sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.

Gelişmeleri takip ediyoruz...

KAYNAK
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
Bir ölüme sevinmekten daha kötü olanı,bir insanın şehrin ortasında bu kadar kolayca vurulabilmesini normal karşılamaktır.
 

Ozgurky

Müdavim
Katılım
26 Nisan 2009
Mesajlar
2,698
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
Açıkçası üzüldüm desem yalan olur.

Mermi başına geldiyse kurtulsa dahi bi sakatlık falan söz konusu olabilir sanırım.
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
gezegen_mehmet Mehmet Akbay



Arkadaslar tatlisesle ilgili son durum bilinci yerinde hayatı tehlikesi yok su an acibademdeyim....
 

M.Şamil CAN

Müdavim
Katılım
23 Ekim 2009
Mesajlar
5,841
Reaksiyon puanı
105
Puanları
63
[video=youtube;LksOQLYMf3o]http://www.youtube.com/watch?v=LksOQLYMf3o&feature=player_embedded[/video]

İlk görüntüler.
 

zebaniselo

Doçent
Katılım
17 Nisan 2009
Mesajlar
625
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Kendisini çok sevmem ama sesini severim.ben böyle kahpece bir saldırıyı lanetliyorum.geçmiş olsun diyorum.
 
Üst