Flaş...Flaş... "H.Şükür Konyasporlu diyebiliriz"

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Hakan Şükür ile yapılan transfer görüşmesinde son noktaya geldiklerini, artık Hakan Şükür'ü Konyasporlu futbolcu olarak adlandırılabileceğini söyledi.

DHA'nın haberine göre Kuntoğlu, "Galatasaraylı Orkun'un transferini mutlu sona bağlayacağız. Ancak, en önemli transferlerimizden biri Hakan Şükür olacak. Hakan'ı, Konyaspor'da görmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım ve yapacağım. Hakan Şükür Konyasporlu olacak" dedi.

"Konya'nın Aziz Yıldırım'ı ben olacağım" diyerek ligdeki iddiasının altını çizen Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, DHA'ya yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

"Konyaspor'u önümüzdeki sezon en üstlere taşıyacak bir kadro oluşturacağız. Yönetimimiz yeni olabilir. Ancak çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde sürüyor. Yapılan transferler devam edecek ve 10 numara transfer olarak adlandırdığımız transferi de yapıyoruz. Galatasaraylı yöneticiler ile de yaptığım görüşmeler sonucunda Hakan Şükür'ü Konyaspor'a kazandıracağız. Hakan gibi yetenekli ve tecrübeli bir oyuncuyu takımımızda ağabey olarak göreceğiz. Hakan Şükür transferinde sona geldik. Çok yakında imzaları atacağız. Hakan Şükür, Konyasporlu olacak. Bunun için de her türlü fedakarlığı yapacağım. Hakan'ı ne olursa olsun alarak transferi sonuçlandıracağız. Hakan Şükür Konyaspor'da diyebiliriz" dedi.

kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=40104

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kariyerinde kırılmadık rekor,kazanılmadık kupa bırakmayan Hakan Şükür'ün Konyaspor'a gitmesini saçma buldum.Efsane olarak anılmak varken,sıra takımı oyuncusu olmayı nasıl içine sindirecek,hayret doğrusu.

abs13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mütevazi adam ;D hele konyada bol bol etli ekmek yesin sen gör golleri

ikikuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi hayırlısı ama ceyhun un oldugu takım iflah olmaz

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
abs13 dedi ki:
mütevazi adam ;D hele konyada bol bol etli ekmek yesin sen gör golleri

katılıyorum.zaten Mevlana Şehri. tam huzur ortamı. adamı bıktırdılar tarikatçı diye. Umarım Konya'ya gider.

ikikuyu dedi ki:
hadi hayırlısı ama ceyhun un oldugu takım iflah olmaz

ceyhun konya'dan gitti !

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hta1905 dedi ki:
Kariyerinde kırılmadık rekor,kazanılmadık kupa bırakmayan Hakan Şükür'ün Konyaspor'a gitmesini saçma buldum.Efsane olarak anılmak varken,sıra takımı oyuncusu olmayı nasıl içine sindirecek,hayret doğrusu.

evet katılıyorum tadında nırka bilirdi kral olarak cok uzuluyorum onun icin