Dertsizali
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,185
Merhabalar arkadaşlar ben engelliyim ve 12 yıldır 2 rehabilitasyon kurumuna gittim ve yaşım kadarda fizyoterapist tanıdım hepsiyle abi kardeş gibiydik veya abla kardeş.. önce kendimle barışık biriydim... sıkıntı yoktu.. ama şimdi sıkıntım var.. hanı birisi psikolojik rahatsızlık olduğu zaman psikoloğa ve psikiyatriste git dedim mi ? Ben delimiyim diye alınganlık yapar ya.... aynı öyle oldum... eskiden alınganlık yapmazdım ve engelli oldumu bu kadar düşünmezdim aslında beni neyin bu hale getirdiğini biliyoŕum ama onu çözdüm sayılır... Fizyoterapist sorunumu çözemiyorum ve ne zaman seansa başlasak kaçasım gelirdi ve sonra bazı olayları da yaşayınca gitmeme kararı aldım ve 2yil oldu gitmeyeli... sağlığım ivin gitmem lazım ama olmuyor yapamıyorum ne yapmalıyım...
Not bu konuyu açma nedenim belki benim gibi düşünen engelli vardır belki diye açtım böyle konular arama motorlarında gözüküyordur ya ondan açtım ve görüşlerinizi yazarsınız diye...
Not bu konuyu açma nedenim belki benim gibi düşünen engelli vardır belki diye açtım böyle konular arama motorlarında gözüküyordur ya ondan açtım ve görüşlerinizi yazarsınız diye...