Fiziksel Sunucu Kiralama Öneri

placanebo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir web uygulamam var. bunu calistirmak icin fiziksel sunucu kiralamak istiyorum. islemci de yoran bir uygulama. onerebileceginiz turkiye merkezli bir yer var midir? sanal sunucu istemiyorum full erisim fiziksel sunucuya ihtiiyacim var.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bulunduğunuz şehirde hosting firması var ise gidip konuşabilirsiniz. Hatta kendinizin hazırlayacağı bir bilgisayarı da götürüp onun üzerinden yayın yaptırabilirsiniz. Böylece maliyetiniz daha da düşebilir.

placanebo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendim alip koymam isletmek acisindan sorunlu olabilir. sonra cihaziniz arizali falan densin istemiyorum :) Yönetim tarafi onlarda, isletim sistemi tarafi bende olsun.

placanebo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Kiralık sunucu olarak özkulayı öneririm

Tamamı türkiye konumlu 125 TL den başlayan fiyatlar ile ssd sunucu hizmetleri vermekteler.
Sunucu Paketleri - Özkula İnternet Hizmetleri dan sunucu paketlerini inceleyebilirsiniz.

www.sistem.ozkula.com dan da sistem odası canlı paylaşılmakta.

Hocam selam, 125 tl dedigin cihazda intel' in hesap makinalarında kullandığı pentium g serisi işlemci var nerde başladığı değil ne verdiği önemli yani :) xeon işlemcili sunucusu yok. özkula sistem odasında pc kasalarını görünce zaten çok içime sinmedi. tavsiyen için teşekkür ederim. https://www.limonhost.net/ u tercih edeceğim sanırım.

özkula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam selam, 125 tl dedigin cihazda intel' in hesap makinalarında kullandığı pentium g serisi işlemci var nerde başladığı değil ne verdiği önemli yani :) xeon işlemcili sunucusu yok. özkula sistem odasında pc kasalarını görünce zaten çok içime sinmedi. tavsiyen için teşekkür ederim. https://www.limonhost.net/ u tercih edeceğim sanırım.
Belirtmek isterim :)
PassMark Software - CPU Benchmark Charts kullanmanızı da öneririm karşılaştırma yaparken

Örnek olarak i3 ile oem işlemciyi x3440 sunucu işlemcisi ile karşılaştırırsanız i3 daha iyi performanslı olduğunu görebilirsiniz.
i3: PassMark - Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz - Price performance comparison
x3440 : PassMark - Intel Xeon X3440 @ 2.53GHz - Price performance comparison