Fiyatı önemsemesek sizce hangisi

FİYATI ÖNEMSEMEZSEK HANGİSİ ALINMALI

• SAMSUNG GALAXY NOTE 5

Kullanılan: 5 41.7%
  • SAMSUNG GALAXY A8

Kullanılan: 0 0.0%
  • İPHONE 6 PLUS

Kullanılan: 0 0.0%
  • İPHONE 6S PLUS

Kullanılan: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

beko1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar size en mantıklı telefon bunlardan hangisi

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Note 5 ve iPhone 6s Plus. Ben iPhone'u tercih ederim.

erdnrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fiyati önemsemiyorsan tabiki iPhone 6s Plus 128GB.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung note 5 en mantikli telefon tercihi. Cunku 2500 tl gibi bir fiyati var ve ozellikleri ile bunu karsiliyor. İphone a bakiyorsun 6s 16GB modeli ne bir ois destegi var ne kamerada note 5 den onde ama fiyata geldimi başı cekiyor. 6s in yaptigi herseyi note 5 yapiyor hatta daha basarili oldugu yerde cok. İslemci ip6s ve 6s+ daha iyi. Ekran note 5 daha iyi. Kamera note 5 daha iyi. Ram note 5daha iyi. Batarya note 5 daha iyi. Yanlis anlamayib arkadaslar İP guzel bir telefon stabilligini seviyorum ama gercekten fiyatinin urunu degil bu nedenlede note 5 almanin mantikli oldugunu dusunuyorum. Haa note 5 cokmu ucuz 2500 tl yooo degil ama en azindan biseyler verdiginde karsiligini aliyosun. Mantik bunu ifade ediyor.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung note 5 en mantikli telefon tercihi. Cunku 2500 tl gibi bir fiyati var ve ozellikleri ile bunu karsiliyor. İphone a bakiyorsun 6s 16GB modeli ne bir ois destegi var ne kamerada note 5 den onde ama fiyata geldimi başı cekiyor. 6s in yaptigi herseyi note 5 yapiyor hatta daha basarili oldugu yerde cok. İslemci ip6s ve 6s+ daha iyi. Ekran note 5 daha iyi. Kamera note 5 daha iyi. Ram note 5daha iyi. Batarya note 5 daha iyi. Yanlis anlamayib arkadaslar İP guzel bir telefon stabilligini seviyorum ama gercekten fiyatinin urunu degil bu nedenlede note 5 almanin mantikli oldugunu dusunuyorum. Haa note 5 cokmu ucuz 2500 tl yooo degil ama en azindan biseyler verdiginde karsiligini aliyosun. Mantik bunu ifade ediyor.

note 5 10 ay sonra aynı stabılıtede calısırsa cok haklısın ama calısmazsa ıphone en onemlı yerde farkını koyar....
bırde satmaya calısınca 2500 luk makınayı 1 yıl sonra kaca satıcaksın
3500 luk ıphoneyı kaca satıcaksın ıphoneyı 3000 e bıle rahatca satarsın ancak note 5 ı 2000 tl ye satamazsın bu yuzden ben ıphone tercıh ederım ve ettim....

samsung kullanmıs bırı olarak dıyorum bunları...
tabıkı fıyatlar cok pahalı parasının hakkını vermıyor ama ıyı telefon ıstıyorsan en az 3-4 yıl yeni telefona gerek duymak ıstemıyorsan ıphone yı alacaksın..

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
note 5 10 ay sonra aynı stabılıtede calısırsa cok haklısın ama calısmazsa ıphone en onemlı yerde farkını koyar....
bırde satmaya calısınca 2500 luk makınayı 1 yıl sonra kaca satıcaksın
3500 luk ıphoneyı kaca satıcaksın ıphoneyı 3000 e bıle rahatca satarsın ancak note 5 ı 2000 tl ye satamazsın bu yuzden ben ıphone tercıh ederım ve ettim....

samsung kullanmıs bırı olarak dıyorum bunları...
tabıkı fıyatlar cok pahalı parasının hakkını vermıyor ama ıyı telefon ıstıyorsan en az 3-4 yıl yeni telefona gerek duymak ıstemıyorsan ıphone yı alacaksın..

Oncelikle stabilite konusunda hicbir cihazin iphone gibi olmadigini bilinen birsey. Bu konuda hemfikiriz. ama bu iphone'dan dolayi degil ios isletim sisteminden kaynaklaniyor. samsung note 5 in stabilitesi icin 10 ay sonrada stabil calisicagini dusunuyorum cunku samsung note 4 de bu tip sorunlar olmadi. Ki note5 daha iyi bir islemciye daha fazla ram e sahip haliyle stabil kalicagini dusunuyorum.

ikinci el konusunda;
sadece samsung degil hicbir android cihaz iphone gibi yuksek fiyattan gitmiyor. Cok fazla deger kaybediyor bu konuda haklisiniz. hele ki kimi markalar daha sifir urunde deger kaybediyor. Lg g4 mesela 2200 den girdi simdi 1800e bulmak mumkun. Yani aldiginiz urune yatirim gozuyle bakiyorsaniz evet iphone almalisiniz. Ama ben satmicam diyorsaniz zaten ikinci elini dusunmenize de gerek yok. yani iphone u kotuleme almayin demeye calismiyoruz. Yani coook paraniz varsa en pahalisiniz alin ama en pahalisini aliyosun ama note 5 gibi bir resim cekemiyor. Lg g4 gibi bir resim cekemiyor. Bunlar gibi bir ekrana sahip degil. Bunlar iste parasini ne kadar hak ediyor sorusunun cevaplari. Veya masaya koydugunda mi dikkat ceksin istiyosun yoksa onla cektigin bir fotografin vaayy neyle cektin bu mu demelerini istiyorsun. Yani gosteros mi icraat mi sorularinin cevabi bunlar.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Keşke herkes iphone kullansa ya çoğu marka androidten vazgeçse yalnızca one plus xiomi meizu kalsa android olarak bizde onlardan birini alsak ne güzel olur :)