Doğukan Tahta
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 33
Genellikle savaş,strateji,hikaye tarzı oyunlar severim. Her türden yazabilirsiniz, parasına deysin.
Witcher 3Genellikle savaş,strateji,hikaye tarzı oyunlar severim. Her türden yazabilirsiniz, parasına deysin.
Witcher 3
Teşekkürler, alabilirsem alıcam arkadaşlar.Serious Sam 4 bazılarına göre parasına değer, bazılarına göre değmez. Ama ben severim ve Halo serisi de güzel.
savaş starteji hikaye demiş arkadaş
Evet o seride güzel. Epic Games Last Light olanını ücretsiz veriyorken kaçırmasın.Metro 2033 veya last light hem savaş hem hikaye
Demeseniz haberim olmayacak sağolunEvet o seride güzel. Epic Games Last Light olanını ücretsiz veriyorken kaçırmasın.
Metro 2033 Redux'u da vermişlerdi geçti ama.Metro Last Light Redux | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Metro Last Light Redux oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!www.epicgames.com
Her konuda yardımcı olduğunuz için sağolun hocam.The witcher 3 alırken game of the year edition ı alın. Ea play şuan 5,80 onu da kesinlikle alın. A way out, mirrors edge, bf serisi var içinde.
TeşekkürlerElder Scrolls serisi
TeşekkürlerMetro 2033 veya last light hem savaş hem hikaye
Steam da 11 Şubat da indirim günü mü ? Mesela PUBG ve PES düşer mi fiyatı?Mesaj otomatik birleştirildi:
11 Şubat tarihinde indirim başlayacak diye biliyorum.
Düşebileceğini düşünüyorum.Steam da 11 Şubat da indirim günü mü ? Mesela PUBG ve PES düşer mi fiyatı?
En iyisi 11 Şubatı beklemek sağolun.Düşebileceğini düşünüyorum.
Rica ederim, iyi forumlar.En iyisi 11 Şubatı beklemek sağolun.
Pubg düşmeyebilir. Kış indirimlerinde indirime girmedi.Steam da 11 Şubat da indirim günü mü ? Mesela PUBG ve PES düşer mi fiyatı?
Bedava oyun için humble bundle a da bakabilirsiniz. Uzun zamandır bedava oyunlarını alırdım Humble Bundle ın ,en son hepsinin kartlarını düşürdüm. Yaklaşık 50, 60 TL kazanmıştım.Epic games ve steam bedava oyun dağıtıyor zaten. Bunların oyunlarını takip edersen iyi olur. Ara sıra güzel oyunlar geliyor. Para harcamadan oyun alabilirsin. Şu an parayla ucuza alabileceğin en iyi oyunlardan biri bence witcher 3. İçeriğe göre fiyatı çok iyi.