fiyatı ne çok pahalı ne de ucuz parasına değecek oyun önerisi

Doğukan Tahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Genellikle savaş,strateji,hikaye tarzı oyunlar severim. Her türden yazabilirsiniz, parasına deysin.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Serious Sam 4 bazılarına göre parasına değer, bazılarına göre değmez. Ama ben severim ve Halo serisi de güzel.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
The witcher 3 alırken game of the year edition ı alın. Ea play şuan 5,80 onu da kesinlikle alın. A way out, mirrors edge, bf serisi var içinde.

Doğukan Tahta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Evet o seride güzel. Epic Games Last Light olanını ücretsiz veriyorken kaçırmasın.
Metro 2033 Redux'u da vermişlerdi geçti ama.
Demeseniz haberim olmayacak sağolun :)
The witcher 3 alırken game of the year edition ı alın. Ea play şuan 5,80 onu da kesinlikle alın. A way out, mirrors edge, bf serisi var içinde.
Her konuda yardımcı olduğunuz için sağolun hocam.
Elder Scrolls serisi
Teşekkürler
Metro 2033 veya last light hem savaş hem hikaye
Teşekkürler

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Epic games ve steam bedava oyun dağıtıyor zaten. Bunların oyunlarını takip edersen iyi olur. Ara sıra güzel oyunlar geliyor. Para harcamadan oyun alabilirsin. Şu an parayla ucuza alabileceğin en iyi oyunlardan biri bence witcher 3. İçeriğe göre fiyatı çok iyi.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Steam da 11 Şubat da indirim günü mü ? Mesela PUBG ve PES düşer mi fiyatı?
Pubg düşmeyebilir. Kış indirimlerinde indirime girmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic games ve steam bedava oyun dağıtıyor zaten. Bunların oyunlarını takip edersen iyi olur. Ara sıra güzel oyunlar geliyor. Para harcamadan oyun alabilirsin. Şu an parayla ucuza alabileceğin en iyi oyunlardan biri bence witcher 3. İçeriğe göre fiyatı çok iyi.
Bedava oyun için humble bundle a da bakabilirsiniz. Uzun zamandır bedava oyunlarını alırdım Humble Bundle ın ,en son hepsinin kartlarını düşürdüm. Yaklaşık 50, 60 TL kazanmıştım.