fivem haritadan aşşağıya düşüyorum

Mehmet sarıhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba yaklaşık 1 aydır fln fivem oynuyorum öğleden sonra 3-4 gibi giriyorum gece yine 3-4 gibi kaptıyorum yani deli gibi oynuyorum dün hiçbirşey yokken bugün sunucuya restart attılar ve oyuna girdimde haritadan düşme sorunları oluyo bikaç kere daha sonra daha sonra full düzeliyo fakat bazı arabalrın renklerini full deişiyo olarak görüyorum mekanikler gözüküyo ama içeri giremiyorum daha dün gece 4 de oynadım hiçbir skntı yoktu fakat bugün bu sorunu yaşamaya başladım neden oalbilir yardım edermisiniz
---------------------
PC ÖZELLİKLERİ
---------------------
İşlemci:İntel corei5 4690k (stok fan)
Ekran kartı:AMD 7900hd
Anakart:MSI z97 gamıng 5
RAM:8 gb

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
cahilliğime verin fivem nedir?

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Herkese merhaba yaklaşık 1 aydır fln fivem oynuyorum öğleden sonra 3-4 gibi giriyorum gece yine 3-4 gibi kaptıyorum yani deli gibi oynuyorum dün hiçbirşey yokken bugün sunucuya restart attılar ve oyuna girdimde haritadan düşme sorunları oluyo bikaç kere daha sonra daha sonra full düzeliyo fakat bazı arabalrın renklerini full deişiyo olarak görüyorum mekanikler gözüküyo ama içeri giremiyorum daha dün gece 4 de oynadım hiçbir skntı yoktu fakat bugün bu sorunu yaşamaya başladım neden oalbilir yardım edermisiniz
---------------------
PC ÖZELLİKLERİ
---------------------
İşlemci:İntel corei5 4690k (stok fan)
Ekran kartı:AMD 7900hd
Anakart:MSI z97 gamıng 5
RAM:8 gb
Serverdan kaynaklı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

cahilliğime verin fivem nedir?
GTA da rp serverı

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
GTA 5 online ilk çıktığında biraz oynadım, RD2 online hiç girmedim bile. Bu fivem'in farkı nedir? GTA yükleyip oynayayım mı tavsiye edermisiniz

Mehmet sarıhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
GTA 5 online ilk çıktığında biraz oynadım, RD2 online hiç girmedim bile. Bu fivem'in farkı nedir? GTA yükleyip oynayayım mı tavsiye edermisiniz
FİVEM GTA 5 İN ROLEPLAY OYUNU YNAİ ONLINE GERÇCEK HAYAT

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Anldım hocam teşekkürler. Steam üzerindenmi yükleyeyim epic mi? bundan sonra ne yapmam gerek?