First Lady Vadi'de oynayacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları teklif etti. First Lady de kabul etti. Eski first Lady tam 3 bölüm rol yapacak.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal'ın kameraları sevdiği bilinir. En yakın arkadaşları magazin dünyasındandır. Fatih Ürek'le sık sık gece gezmelerine çıkar. Şimdi de Kurtlar Vadisi dizisinde oynayacak.

JÜRİ ÜYESİ OLACAK

Eski first Ladyı'nin çok yakında Kanaltürk'te yayınlanacak "Eğer Sen İstersen Neden Olmasın" adlı yarışmada jüri üyeliği yapağını biliyorduk.

KURTLAR VADİSİ'NDE OYNAYACAK

Medyatava'nın haberine göre Semra Hamın Kurtlar Vadisi disizinde de oynayacakmış. Yapımcıların teklifini kıramayan Özal dizide 3 bölüm yer alacak. Hangi rolü oynayacağı, ya da kendini mi canlandıracağına ilişkin ise henüz bir bilgi yok.

Kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yalanlandı bu haber pana film tarafından.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Kaynakta bile yalanlıyor :D

" Dedikoduyu duyan Özal "Kurtlar Vadisi'ni hayatında bir kez bile seyretmediğini söyledi ve "Tamamen uydurma. Olması mümkün olmayan bir şey. Her hafta benimle ilgili bir şeyler bulup bulup uyduruyorlar. Kurtlar Vadisi dizisini hayatımda hiç izlemedim ama bildiğim bir şey var, o diziyi bana teklif bile edemezler. Dava açacağım' dedi. "

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Semra Özal'ın rahmetli Turgut Özal'a layık bir eş olduğuna dahi inanmıyorum ben.Haberin asparagas olmasına sevindim.