Fırsat .com .net .org bedava host alan adı mutlaka üye olun resimli anlatım

superhalit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi .com .net .org gini alan adları bedava deil her hosting sitesinde belirli bir ücreti varama benim vereceğim sitede bedava işte link : http://www.FreePremiumDomain.com/?r=600156
Şimdi Resimli Anlatıma Başlayalım:
resim1b.jpg
resim2p.jpg
resim3s.jpg
resim4yj.jpg

Evet Tüm Resimler Bu Kadar İyi Domainler :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İnanlılır gibi değil, hala nesilleri tükenmemiş :D :D :D

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunlarla uğraşacağınız 1 dolara domain satıyolar sadece kampanya kupon kodu bulmanız lazım :)

Ben bu siteye üye olmuştum yıllar önce ama bişey olmadı :)

superhalit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar dalga geçmeyin çünkü böle siteleri bira zor bulursunuz en azından bir teşekkür edin o kadar uğraştım
ha bu arada bişe olmamasının sebebi orada resimde gösterdim 16 tane falan kişiyi o linkten üye etmeniz lazım
birde arkadaşım neyin nesilleri tükenmmemiş

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben kendimi bildim bileli bu sitenin hikayesi ortalıkta dönüyor bir kerede görmedim abi ben buradan bedava kazandım diyen. :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkdaşlar dalga geçmeyin çünkü böle siteleri bira zor bulursunuz en azından bir teşekkür edin o kadar uğraştım
ha bu arada bişe olmamasının sebebi orada resimde gösterdim 16 tane falan kişiyi o linkten üye etmeniz lazım
birde arkadaşım neyin nesilleri tükenmmemiş

Ben sana ne zaman teşekkür ederim biliyormusun.

http://www.FreePremiumDomain.com/?r=600156 linkini değil www.FreePremiumDomain.com linkini paylaştığın zaman teşekkür ederim.

superhalit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım o linki paylaşmamın sebebi 16 tane falan kişiyi üyeyapmam lazım ftp nin açıkması için o yüzde

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@sebastiantr Güzel cevap vermişsin katılıyorum. Bir çıkarı olmasa bu konuyu da açmıycaktı.Belli ki sırf o linki tıklatmak için SDN de üyelik açmış zaten.