Firewall(websense) aşmak

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar kurumsal bir şirkette stajer olarak çalısıyorum. Malum boş vaktim çok olduğundan internet başında geçiriyorum. Bu websense denilen başbelası yüzünden çoğu site açılmıyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi ben bu websense i VPN ile aşmayı düşünüyorum mümkün müdür? Önerebileceğiniz temiz,hızlı ve ücretsiz bi VPN var mı? Yada aşmış olanlar güvenlik sebebiyle PMden de yazabilir nasıl aşıcağımı. Kısaca yardımlarınızı bekliyorum :cursing:

Youtube,bloglar falan engelli. İşin garip tarafı SDN anasayfasına girebiliyorum makaleleri okuyorum ama foruma giriş yapamıyorum. Yenicem websense seni!

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
websense kategori bazlı url ve içerik filtreleme yapar. eğer uygulama kontrolu yoksa ultrasurf yada hotspot shield uygulamalarını dene

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
websense kategori bazlı url ve içerik filtreleme yapar. eğer uygulama kontrolu yoksa ultrasurf yada hotspot shield uygulamalarını dene

Malesef bilgisayarlar server üzerinden kontrol ediliyor ve admin yetkisi olmadan program yükleyemiyosun. Local admin yok sınırlı kullanıcı gibi bişey. Ayrıca o programları denedim çalışmıyor. Proxyler engellenmiş sanırım o yüzden yemiyo o yöntemi. Başka yöntem bilen var mı? Sağol cevabın için bu arada

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar şu forumda yok mu benden başka websense illetiyle muzdarip birisi? VPN ile falan aşılıyor diyor bi yardım edin. :(

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
websense'i aşma şansın yok boşuna vaktini vakit harcama aşmak için.. (https destekleyen siteleri kapatmadılarsa onlara giriş yapabilirsin facebook gibi..)

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Sanırım tek yol VPS Almak senin için :D Ucuz yollu bir vps alıp onun üstünden istediğin gibi takılırsın. Ama tabi eğer portlarıda kapattılarsa vps'ede bağlanamazsın :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@Ghost34 https olan sitelere de erişimi kapatmışlar giriş imkansız yani.
@skys Portlarıda kapatmışlar sanırım Bilgi sistemleri yönetici konuşurken duymuştum. Belli başlı sitelere girebiliyorum ama kesin bi yol muhakkak vardır. Aşılmayan güvenlik duvarı yoktur. :P VPS i bi araştırıyorum şimdi. Yada ben şey düşünüyorum telefona internet alıp bunu bilgisayara yansıtıp onun internetine giriş yapim diyorum ama oda fazla hızlı olmaz gibime geliyor.

VPS beni aşar ücretsiz VPN servisi bulup deniyecem.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bunu dene
67C04080708C490DA0D8155A55BD3C1D.gif

--- Mesaj Güncellendi ---

Buda olmasa bu kesin işini görür
Evdeki bilgisayarında ultrasurf beta programı indir
flaş beleğe kopyala ve o bilgisayara indir

--- Mesaj Güncellendi ---

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
büyük ihtimal usbleride kapalı oturum olan pcde ama bunu aşmanın basit bir yolu var portable yazılım ile olabiliyor bende aynı dertten muzdaribim ama portable web browserlarla istediğim yere giriyorum hem iz de bırakmıyor !

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
uzak masaüstü bağlantısı yapabiliyorsan evde makinanı aç, ona bağlanıp takıl ;)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=61627]antimatter[/MENTION] Öyle bi imkanım yok.
[MENTION=63310]AmbaSSadoR[/MENTION] PM attım