Firewall Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi firewall yazılımını kullanıyorsunuz?

• Comodo

Kullanılan: 41 13.1%
  • Jetico

Kullanılan: 1 0.3%
  • Kaspersky Anti-Hacker

Kullanılan: 22 7.0%
  • Look 'n' Stop

Kullanılan: 0 0.0%
  • Online Armor Free

Kullanılan: 0 0.0%
  • Outpost

Kullanılan: 4 1.3%
  • Zone Alarm

Kullanılan: 33 10.5%
  • Diğer

Kullanılan: 61 19.5%
  • Kullanmıyorum

Kullanılan: 151 48.2%

• Kullanılan toplam oy
    313
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
forticlient antivirus firewall, içerik filtreleme birlikte. ücretsiz ve ücretli sürümleri mevcut..

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Her testte 1.olan Comodo Firewall diyorum.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bitdefender Total Security 2010 + Eset Smart Security (Etkileşimli Mod) kullanıyorum. Ayrıca firewall yazılımı kullanmıyorum.

ERL

Asistan
Reaksiyon puanı
24
O kadar para verip aldığım sistem kaynaklarını heba etmemek lazım. Hem elektrik tüketiminide artırıyor.

Esqury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc Tools kullanıyorum en ufak bir kasma yok ama listede göremedim

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
zemanayı nasıl bılmessınız ya gerısı faso fıso

Metamfetamin

Asistan
Reaksiyon puanı
4
15 senedir bilgisayar kullanıyorum hic firewall kullanmadim antivirüsün icinde ne varsa o... bu kadar korkmayin bisey olmaz.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Microsoft Security Essentials kullanıyorum tam sistem koruma firewall,güvenlik duvarı,malware,antivirüs vs hepsi bir arada..:)
Bitdefender Total Security 2010 + Eset Smart Security (Etkileşimli Mod) kullanıyorum. Ayrıca firewall yazılımı kullanmıyorum.

kullandığınız yazılımlardan eset smart security (internet securitylere giriyor) ve bu smart securitynin güvenlik duvarı var..;)

irfan-06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kullanmıyorum. Ev kullanıcısı için bence gerek yok biraz dikkatli olmak yeterli gibi

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Kullanmıyorum ve virüs falan da girmiyor ay da bir virüs taramasından geçiririm pcyi 1 tane ya bulur ya bulmaz onuda yok ettimi kullanmaya devam. Vista sağolsun kendi güvenlik duvarı çok sağlam çoğu kişi sevmese de güvende olduğunu biliyor insan.

2007den beri virüs dolayısıyla bilgisayarımda herhangi bir olumsuzluk kasma gibi bir durum yaşamadım. 4 defa işletim sistemini yeni kurdum ve 1 defa da hard format attım hepsi kullanıcı hatalarından dolayı meydana gelen olaylardı.

Şöyle açıklayayım hani şu temizleme programları var ya işte onlar derinlemesine bir tarama ve silme yapılırsa bilgisayar orada kendini şaşırıyor sistem dosyası gibi dosyaları artık ne yapıyorsa kırıp geçiriyor. Dikkatli olun derim artık 2 tane böyle program bulundurum ve derinlemesine değil sade bir taramayala hataları düzelttiririm.

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kullanmıyorum.Kullansam hangisini önerirsiniz?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...