Firefoxtaki Sitelerimi Nasıl Yedek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c0lin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir klasörün içinde felan toplanıyormu acaba :)

geçen snd biri gösterdi ama unuttum :D

Yardım? :)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bununla ilgili bir makale hazırlayayım ben en iyisi, soranlar çok var çünkü :)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile klasöründe bookmarks.html olarak kaydediyor. Ama klasör olarak kaydettiğini hiç duymadım. 2. versiyon.

Ekleme:
C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j2x3o5r1.default\bookmarkbackups
gibi bir klasöre de yedekleme yapıyor. Aslı:
C:\Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j2x3o5r1.default\bookmarks.html

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok kardeş yok orda bi şey bookmarka tıklıyom firefox özelleştirin felan diyor

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence işi baştan sıkı tutmak gerekirse, size Google Notebook 'u tavsiye ederim. Hem kullanışlı, hem de heryerden ulaşabilirsiniz. Hem o kadar uğraştan sonra yedekleri kaybetme riski de yok. Google Not Defteri eklentisi ile link eklemek de kolay.(reklamları dinlediniz...:P)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben makaleyi hazırlayana kadar sen Collin Google'a şöyle yaz "MozBackup". bu eklenti ile profilinin yedeğini alıp başka bilgisayarlarda da restore yaparak direk kendi bilgisayarındaymış gibi kullanabilirsin ;)

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
c0lin ismim :D

buldum kankam c/documents and settings/applicotan data/mozilla/ sonra ordan bulcan bir yerden ama orda ben sadece girdigim sitelrim kurtardım :)

webcom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programla falan uğraşmaya gerk yok arkadaşlar kendi üzerinde ole özellik var zaten firefox'un sırasıyla takip edin Yerimleri-yerimlerini düzenle-dosya-dışa aktar ..hepsi bu kadar html dosyası olarak butun bookmarkları kaydediyor yeniden kurduktan sonrada aynı işlem bu sefer içe aktar diyoruz hepsi bu umarım yardımcı olmuştur.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sanırım daha önce SDN de anlatılmıştı bu olay bi araştır istersen ;)

webcom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben cevap yazdıktan sonramı yazıyosun bunu madem anlatılmış konuyu neden bidaha actırıyorsun benim amacım yardımcı olmak hasta etme adamı

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
webcom dedi ki:
Ben cevap yazdıktan sonramı yazıyosun bunu madem anlatılmış konuyu neden bidaha actırıyorsun benim amacım yardımcı olmak hasta etme adamı

Sakin ol dostum sana bişey demedim ben ;) Laflarınada dikkat edersen mutlu olurum hani. ;)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
webcom dedi ki:

Arkadaşım "hasta etme adamı" gibi laflar kullanmayalım lütfen. Sana değil,konuyu açmadan önce C0lin arkadaşımızın forum içinde arama yapmaması ile ilgili yazmış yazıyı Nmss arkadaşımız.Lütfen daha sakin olalım.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaw hatta ben açmıştım :D ama hangi başlıkla açtığımı unuttum :D