Firefox:)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PROVDR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar suan hdd coktugunden dolayi ubuntu calisan cdden kullaniyorum pc`yi,
ama soyle bir sorunum var firefox dogal olarak her acilista flash istiyor, acikcasi reklamlar cok kastigi icin yuklemiyorum ama yukardaki `eksik eklenti var yukleyin` yazisina kil oluyorum preferences-content ten baktim ama flashlari nasil engelliyecegimizi bulamadim(heralde suan ilk firefox surumlerinden birini kullaniyorum ama olsun)

bi yardimci olun abiler!!

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ben hacı değilim umreye gittim ama bu sana bir fayda vermez:)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
CD'den çalışan Firefox'a eklenti yükleyemezsin. Malum, CD'den çalışıyor. :)

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yükleyemessin en iyisi hddnin 20 gb tına kur ubuntuyu süperrr olur :D TAVSİYE :D

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CD'den çalışan Firefox'a eklenti yükleyemezsin. Malum, CD'den çalışıyor. :)

ustacim bilmiyosun konusuyosun kusura bakma biraz ani cikis oldu ama,

ben zaten ifade ettim yuklemiyorum dedim zaten sirf video icin bi kac defa yuklemistim, yani linux calisan cd`deyken hernasilda artik bilmiyorum eklentiyi yukleyebiliyorsun bunun yaninda ekran goruntumu kaydedebiliyorum...haberiniz olsun bunu yapabilirsiniz:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Anlamadığım şekilde çok komik şeyler aklıma geldi akşam akşam çok güldüm bu yoruma :D (bende şaşıyorum halbuki gülcek bişi yok :D)

Gülecek bir şey var. Ben de okuyunca güldüm çünkü. :D

ustacim bilmiyosun konusuyosun kusura bakma biraz ani cikis oldu ama,

ben zaten ifade ettim yuklemiyorum dedim zaten sirf video icin bi kac defa yuklemistim, yani linux calisan cd`deyken hernasilda artik bilmiyorum eklentiyi yukleyebiliyorsun bunun yaninda ekran goruntumu kaydedebiliyorum...haberiniz olsun bunu yapabilirsiniz:D

Ben Knoppix kullandım CD'den çalışan Linux dağıtımı olarak. Bildiğim kadarıyla olmuyor. Ha şöyle, o an için oluyor ama tekrar başlattığında tekrar yüklemen gerekiyor. Biz nerede anlaşamadık? :D

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abiler yuklenirmi diye sormuyorum ya...
flashlari nasil engelliyecem, windowsta direkt olarak flashlari gosterme diyebiliyordum bunda ayarlarin neresinde diyoorummm...