Firefox yer imleri

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
format atmadan önce firefox yer imlerini yedeklemek ve formattan sonra geri yüklemek istiyorum, bunun bir yolu var mı?

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
foxmarks eklentisine bir göz at. aradığından fazlası var.

ama sadece dediğim olsun diyorsan yer imleri yöneticinden herhangi bir yere dışa aktar. sonra bookmarks.html dosyasını kurulumdan sonra içeri al diyerek yükleyebilirsin.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
evet yer imlerini sanal ortamda saklayabilen eklentiler var.Tam adı aklımda değil ama aratırsan''yer imleri saklama'' ve benzeri kelimelerle işine yarar şeyler cıkacaktır.Ancak daha sonra netteki yer imlerini firefoksa eklemek için secenek varmı bilemiyorum..

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
foxmarks eklentisine bir göz at. aradığından fazlası var.

ama sadece dediğim olsun diyorsan yer imleri yöneticinden herhangi bir yere dışa aktar. sonra bookmarks.html dosyasını kurulumdan sonra içeri al diyerek yükleyebilirsin.

Arkadaşımızın söylediği Foxmarks eklentisini şiddetle tavsiye ediyorum. Yer imi araç çubuğu düzenin bile aynı kalıyor. Eklenti Türkçe, kullanıcı adı ve şifre belirlemen yeterli, ayrıca bu yer imlerine web arayüzünden de ulaşabiliyorsun. ;)

redgreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız arkadaşların hiç başına gelmemiş anlaşılan. Foxmarks yer yer farklı bilgisayardan ya da formattan sonra kullanıcı adı ve hesabınızla eski bookmarks larınıza ulaşmaya çalıştığınızda üzülerek söylüyorum ne yazık ki geri yüklemeyediği durumlar oluyor. Benim başıma geldikten sonra yardım kısmına bakmıştım ki gerçekten bu konuya değinilmiş.
http://getsatisfaction.com/foxmarks...?utm_medium=widget&utm_source=widget_foxmarks

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
redgreen, 2 sefer format sonrası tekrardan yedeği çektim, ve bu tarz birşey olmadı, ancak uyarın için teşekkür ederim. Demek ki ekstradan birde export yapmamız gerekecek ;)

redgreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR doğrudur. Bazı şeyler insanın başına gelince farkına varabiliyor. Ben arkadaşa Mozbackup'u önerdim lakin ben foxmarks kullanıp senin dediğin gibi arada bir sunucudaki yer imlerinin yedeğini kendi bilgisayarımda alıyorum. Şimdi kalkıp bu durum varken arkadaşa direkt olarak foxmarks ı önerip daha sonra bu gibi bir durumla karşılaşması emin ol benim kulağımı bol bol çınlatır arkadaş.

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Foxmarks ve mozbackup işimi görür,deneyeceğim,tekrar teşekkürler.