Firefox Yer İmleri Birleştirme ?

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Masa üstündeki ve laptop'daki yer imlerimi ve parolalarımı çakışma olmadan nasıl birleştirebilirim? :confused1:

-Firefox Sycn (hiç kullanmadım) yada Mozbackup ile mevcut olan birinin üzerine diğerini yazdırabilir miyim? Herhangi bir yer imini yada parolayı kaybetmeden sorunsuz birleştirmek benim için çok önemli, bu yüzden denemeden önce sormak istedim. Daha önce böyle bir şey deneyen var mı? Alternatif çözüm öneriniz varsa lütfen yorum yazın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Xmarks eklentisini kur, iki bilgisayardanda xmarks üyeliğine yükle öncelikle, daha sonra xmarkstan diğer bilgisayarlarına senkronize edersin.

Zaten daha sonra xmarks firefoxu kapatırken kendi üzerine eşleme yapar sürekli.

Ek: Şifreleri yine xmarxı yapan firmanın LastPass eklentisi ile yedekleyebilirsin.

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xmarks eklentisini kur, iki bilgisayardanda xmarks üyeliğine yükle öncelikle, daha sonra xmarkstan diğer bilgisayarlarına senkronize edersin.

Zaten daha sonra xmarks firefoxu kapatırken kendi üzerine eşleme yapar sürekli.

Ek: Şifreleri yine xmarxı yapan firmanın LastPass eklentisi ile yedekleyebilirsin.

Önerin için teşekürler.
Çevrimdışı bir çözüm var mı? Online yedekleme yapma taraftarı değilim. Ne kadar iyi bir firmada olsa güvenemem. En ufak bir açık önemli şifrelerime mal olabilir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben önemli şifrelerimi yedeklemediğim için online yedekliyorum.

Febe denen eklenti ofline olarak eklentileri backup alıyor aslında ama şifre ve yer imlerinide yedekliyormuydu tam hatırlamıyorum.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Firefox Sycn ile yaparsın. Her ikisinden de senkronize et. Mozbackup üzerine yazacağı için önceki silinir.