Firefox Üzerinden MSN

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Firefox_msn.jpg

Firefox üzerinden MSN gibi popüler anlık mesajlaşma servislerine ek programa ihtiyaç duymadan ulaşıp listenizdeki kişilerle yazışmak ister misiniz?

Açık kaynaklı internet tarayıcısı tarayıcı Firefox gün geçtikçe gelişiyor. IE, Safari ve Opera ile yarış bir yana artık ek bir programa gerek kalmadan sadece Firefox ile MSN hesabınıza ulaşabilirsiniz. Firefox'a yükleyeceğiniz bir eklenti sayesinde Google Talk ve MSN gibi popüler anlık mesajlaşma servislerine ulaşabiliyorsunuz. SamePlace eklentisi ile aynı anda birden fazla anlık mesajlaşma hesabınızı açabilir ve listenizdeki kişilerle yazışabilirsiniz.

Videoyu İzleyin.

:: Video dersi izlemek için buraya tıklayın.

:: Eklentiyi yüklemek için tıklayın.

Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN - http://shiftdelete.net

hozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki güvenli mi? Msn hesabını çalma gibi bir durum olmaz di mi?

thif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok başarılı eklenti 3.0.1 ile de çalışıo linkteki kurulumda uyumlu değil diyor ama eklenti sayfasında aratınca uyumlu olarak kurulabiliyor

Erdi43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Ek Ögeler Gerekli Dio Hangi Eklentiyi Yüklemeliyim Yardım Edin??

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok güzel bir eklenti oldu.msn messenger gibi pcyi kasmıyor hem :D ayrıca firefoxta sayfa açılım hızınıda etkilemiyor çok çok yararlı bir eklenti!

erqz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eklenti GPLv3 lisansına sahip

ayrıca toplamda 3 eklenti kuruluyor, yani firefox 3.1'de uyumsuzluk yüzünden biri yüklenmedi ne yaparım diye düşünmeyin sağlıklı bir şekilde çalışıyor.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yakında masaüstüne de Firefox'tan gireriz. :D :D

Grove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba...

firefox eklentilerini çokça kullanıyorum zaten ama bu eklenti çok ilgimi çekti. ancak bi problem var. videodaki gibi gerekenleri yaptım en son msn adresimi ve şifremi girip ileri dediğimde "XMPP: Error during authentication." diye bir uyarı ekranı alıyorum. yani oturumum açılmıyor. sebebi ne olabilir fikriniz var mı?

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
merhaba...

firefox eklentilerini çokça kullanıyorum zaten ama bu eklenti çok ilgimi çekti. ancak bi problem var. videodaki gibi gerekenleri yaptım en son msn adresimi ve şifremi girip ileri dediğimde "XMPP: Error during authentication." diye bir uyarı ekranı alıyorum. yani oturumum açılmıyor. sebebi ne olabilir fikriniz var mı?

Firefox'un kaç sürümünü kullanıyorsunuz?
ve internete proxy ile bağlanıyor olabilir misiniz?

Grove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox 3.0.1 sürümü var şu an bende.
"quickproxy" diye bir eklenti ile kullanıyorum ama sadece youtube girmek için normal kullanımda proxy kullanmıyorum...

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Firefox'a yeni profil oluşturup hiç bir eklenti olmadan deneyin birde.
Bende bir keresinde noscript eklentisiyle ilgili bir sorun olmuştu.
Yeni profil oluşturmak için başlat/çalıştır'a firefox /p yazın ve yeni profil oluşturun.

Grove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef aynı sorun devam ediyor... neyse ilginize teşekkürler

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence çok kullanışsız. Herşeyden önce eklenti için başka bir eklentiye ihtiyaç var. Burası çok saçma. Daha sonra başka bir saçmalık ki o da MSN oturumu açmak için aynı hesapla ilişkilendirilmiş kendi sitesinden bir hesap almak gerekli.

Şifreler havada uçuşuyor bu arada haberiniz olsun. yüklememden 15 saniye sonra kaldırdığım ilk Firefox eklentisi.

Yuzersif

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama firefox'da çok abarttı yaw. Hergün hergün eklenti. Olmaz ki bu kadar canım!

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Eklentiler çoğaldıkça yavaşladığını issediyorum ama bu eklenti gerçekten güzelmiş :)
Şu an Chrome kullanıyorum :) Ama Firefox'un Eklentilerini özlemedim değil :)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Boğun firefox'u eklentiye:) herşey yerinde güzeldir. WLMessenger de yerinde güzel