Firefox Uygulamasından Çıkış Sorunu (Sorun Çözüldü)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ff10.jpg

Firefox'u kapattıktan sonra acılan pencerede yanlıslıkla 'Bir daha soma' bölümünü işaretledim. Artık Firefox'u kapatırken o pencere gelmiyor. Nasıl eski haline getirebilirim.

Ayrıca bir çok sekme açıkken Firefox'u kapattığımıza verdiği uyarıyı da vermiyor. Seçeneklerden ilgili bölüm işaretli olmasına rağmen.

ssszj7.jpg

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Öncelikle işaretleri kaldırmayı denermisin. Kaldır ve firefox' u kapat sonra açıp aynı çentikleri tekrar işaretle ve dene bakalım düzelecek mi.

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eskisinde kaydedip çık seçeneği olmadığı için Ctrl+ Del ile kapayıp çıkıyordum bazen... firefox 3 teki en bayıldığım olayımı kapattın sen ? :) ... ayıp ...

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Chimera dedi ki:
Öncelikle işaretleri kaldırmayı denermisin. Kaldır ve firefox' u kapat sonra açıp aynı çentikleri tekrar işaretle ve dene bakalım düzelecek mi.

Dediğinizi denedim ama sonuç olumsuz. :I

cabbarcan dedi ki:
Eskisinde kaydedip çık seçeneği olmadığı için Ctrl+ Del ile kapayıp çıkıyordum bazen... firefox 3 teki en bayıldığım olayımı kapattın sen ? :) ... ayıp ...

Uyku sersemi falandım galiba. Zzz Zaten orayı işaretlediğimi fark edince içim çız etti. %(

Seçenekler bölümünde her tarafı karıştırdım ama bu konuyla alakalı bir şey göremedim. Büyük olasılıkla 'about:config' yazdığımızda çıkan bölümde bir şeyleri değiştirmek gerekiyor. Ama neyi?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bi daha sormayı bende işarelemiştim bi daha çıkmadı tekrar kurdum mozilla firefox u şimdi çıkıyo çıkışta

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Darknes$ dedi ki:
Bi daha sormayı bende işarelemiştim bi daha çıkmadı tekrar kurdum mozilla firefox u şimdi çıkıyo çıkışta

ssdasdvl0.jpg

'Firefox ile ilişkili kişisel verilerimi ve özelleştirmelerimi kaldır' bölümünü işaretlemeden Firefox'u kaldırdım ama olmadı. Eğer orayı işaretlersem büyük olasılılkla sorun çözülür. Ama o zamanda kayıtlı şifreler uçar. Şifreler arasında okul otomasyonu şifresini unuttuğumdan bu seçenek bana uygun gelmiyor. Şifreyi almak için tekrar okula gitmem gerekecek.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
hayır gitmen gerekmeyecek çünkü araçlar-seçenekler-güvenlik-kayıtlı parolalıları açtıktan sonra ordaki parolarları göstere bastığında bütün sitelerin parolalarını gösteriyor.. :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
keyloger dedi ki:
hayır gitmen gerekmeyecek çünkü araçlar-seçenekler-güvenlik-kayıtlı parolalıları açtıktan sonra ordaki parolarları göstere bastığında bütün sitelerin parolalarını gösteriyor.. :D

Teşekkürler keyloger. :] Biraz pahallıya patladı yaptığım hata ama olsun. Eklentiler de uçmuş. %(