Firefox Quantum Eklenti Önerisi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Firefox Quantum betadan çıktı bende direkt geçiş yaptım . Ana tarayıcım bu olcak operayı yine kullanmayı devam edeceğim , bildiğiniz güzel bir eklenti var mı bunun için ? Tema filan her çeşit öneriye açığım . Herkes en sevdiği ilk 5 eklentiyi yazsın mesela .

Özellikle VPN ve Adblocker eklentisi önerecek var mı sağlam ? Operada kendiliğinden vardı en sevdiğim yanıydı .

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Reklam engelleyici olarak Adguard'ı ve uBlock Origin'i öneririm.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
uBlock'u kullanmaya başladım şu ana kadar iyi sıkıntı yaşamadım .

Diğer türlü önerileri bekliyorum :) Yok mu yaratıcı eklentiler filan .
Disconnect var.
Video Blocker var. Bu eklenti sayesinde Youtube'da istemediğiniz, sevmediğiniz kanalları engelleyebilirsiniz.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Öncelikle artık bu eklenti işi tüm tarayıcılarda tamamen uyumlu oldu artık. Yani Opera da Chrome da ne kullanıyorsanız aynı eklentileri Firefox için de kullanabilirsiniz.

Şimdi gelelim benim kullandığım ve önerdiğim eklentilere.

Ghostery
Güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlıyor. Mesela bi siteye girdiniz diyelim. O sitenin sizin sosyal medya hesaplarınıza erişimini engelliyor. Sitelerin sisteminize çerez bırakmalarını engelliyor. Reklamları engelliyor. Yani sizinle etkileşim kurmak isteyen kötü niyetli servisleri engelliyor. Her browserda kullandığım ve de kesinlikle günümüzde kullanılması gerektiğini düşündüğüm bi eklentidir. Şiddetle tavsiye ediyorum.

UBlock Origin
Diğer reklam engelleyicilerin çeşitli firmalarla anlaşıp artık bazı reklamları engellemelerinden dolayı kullanmaya başladığım en iyi reklam engelleyici eklentidir. +Tavsiye.

Tema olarak koyu tema seviyorsan Firefox un sıradan tema sitillerini sevmiyorsan Şu koyu temayı öneririm.
FT Deepdark
--- Gönderi Güncellendi ---
Yalnız koyu tema Quantumla uyumlu değilmiş. Yakında uyumlu hale getirilir.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Öncelikle artık bu eklenti işi tüm tarayıcılarda tamamen uyumlu oldu artık. Yani Opera da Chrome da ne kullanıyorsanız aynı eklentileri Firefox için de kullanabilirsiniz.

Şimdi gelelim benim kullandığım ve önerdiğim eklentilere.

Ghostery
Güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlıyor. Mesela bi siteye girdiniz diyelim. O sitenin sizin sosyal medya hesaplarınıza erişimini engelliyor. Sitelerin sisteminize çerez bırakmalarını engelliyor. Reklamları engelliyor. Yani sizinle etkileşim kurmak isteyen kötü niyetli servisleri engelliyor. Her browserda kullandığım ve de kesinlikle günümüzde kullanılması gerektiğini düşündüğüm bi eklentidir. Şiddetle tavsiye ediyorum.

UBlock Origin
Diğer reklam engelleyicilerin çeşitli firmalarla anlaşıp artık bazı reklamları engellemelerinden dolayı kullanmaya başladığım en iyi reklam engelleyici eklentidir. +Tavsiye.

Tema olarak koyu tema seviyorsan Firefox un sıradan tema sitillerini sevmiyorsan Şu koyu temayı öneririm.
FT Deepdark
--- Gönderi Güncellendi ---
Yalnız koyu tema Quantumla uyumlu değilmiş. Yakında uyumlu hale getirilir.
Güzel , temayıda merak ettim doğrusu uyumsuzmuş . Başka var mı tema o tarz dediğin , tema çok denedim yeni yüklememe rağmen beğenemedim pek .

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Güzel , temayıda merak ettim doğrusu uyumsuzmuş . Başka var mı tema o tarz dediğin , tema çok denedim yeni yüklememe rağmen beğenemedim pek .
Quantuma yükseltinceye kadar bende aktifti şimdi quantuma yükselttim. Uyumsuz olduğunu gördüm. Çok yakında uyumlu hale getirilir. O temayı kullanabilirsin.
Başka tema böyle harici pek yok. Olanlarda zaten uyumsuz oluyor. Böyle bi kaç tane vardı onlar da uyumsuz şuan.