Firefox parola hatırlatma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar firefoxla ilgili bir sorunum var ;
*Firefoxda facebook hesabımın parola kısmını hatırlatmaya almıştım yani parola girmeden tıklamayla boşlukları doldurtuyor hesabıma giriş yapıyordum.
*Bugün şifremi değiştirdim facede.
*eski parola firefoxda kayıtlı olduğundan facee girişte problem yaşıyorum tabi , yeni şifreyi değiştiremedim bir türlü.
*Bende firefoxda güvenlik kısmında kayıtlı parolalar kısmından eski şifremi kaldırdım , tekrar facebooka girşte parolanız kaydedilsin mi diye sorması için.
*Ancak şu zıkkım şimdi de hiç sormuyor hatırlanıp hatırlanmamasını ?!?
*Bunun tekrar sorması için ne yapmam lazım dostlar bir yardım ediverin her seferinde şifre girmekten nefret ediyorum. :) iyi forumlar..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
2694.jpg

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Tamam bunu yaptım , kaldırdım eskisini , ama işte yenisni sormuyor kaydedilsin mi diye , sorun orda..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
-Geçmişi tam temizleyin,
-"Sitelerde girilen parolaları hatırla" seçeneğinin işaretini kaldırın,
-Firefox' u yeniden başlatıp aynı seçeneği tekrar etkinleştirin.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Format at :mrgreen:

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
-Geçmişi tam temizleyin,
-"Sitelerde girilen parolaları hatırla" seçeneğinin işaretini kaldırın,
-Firefox' u yeniden başlatıp aynı seçeneği tekrar etkinleştirin.

cıkk olmuyorr.. :)

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bu tür ihtiyaçlar için firefoxtakinden daha işlevsel bulduğum ve kullandığım eklenti var hiç kararsız çalıştığını görmedim, yukarıdaki çözümleri denemişsin sanırım firefoxu baştan kurasıya kadar gidilecek gibi görünüyor.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bu tür ihtiyaçlar için firefoxtakinden daha işlevsel bulduğum ve kullandığım eklenti var hiç kararsız çalıştığını görmedim, yukarıdaki çözümleri denemişsin sanırım firefoxu baştan kurasıya kadar gidilecek gibi görünüyor.
Teşekkür ederim. Ne zamandır bu köpek logolu eklentiyi arıyordum bir ara silmiştim de. :)

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
valla öyle oldu resmen ya :) yalnız bu firefoxtaki kayıtlı şifreleri alıyor sanırım.yeni şifre kaydı yapmıyor.Yapmadı çünkü :)
Kullandığım kadarıyla yeni şifre girişleriyle kayıt yapıyor, hatırla seçeneği firefoxun kendi barı ile geliyor. Sanırım CCleaner ile temizlemek gerekiyor.

di-16128862619412.jpg

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
tamam o zaman dostum sorun bu facebook sayfasında işte ya sormuyor bu sayfada benim zıkkım.Neyse dostum sağolasın verdiğin bilgilere.Bu iş uzayacak gibi.. :)

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

**Bu arada arkadaşlar bişey daha danışayım sizlere ; face de benimle alaksı olmayan sayfalar beğenmişim ben , şifremi falan değiştirdim ama nasıl oldu bu iş anlamadım sonradan farkediyorum bunları.Kullandığım uygulamalardan olabilirmi acaba bilmiyorum.Bir bilgisi olan var mı bununla ilgili ?? Noluyor faceime yahu anlamıyorumm.. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Facebook benim hiçbir zaman şifremi hatırlamadı ki :)

Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ya, ben de senin gibi yaptım şifreyi sildim kayıtlı parolalardan bana da sormuyor :D

Ama şifremi girip oturumu sürekli açık tut dediğim zaman istediğim kadar tarayıcıyı açıp kapatayım hiç giriş yapmıyorum.

Sende böyle olmuyor mu?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Duruun ! Şifre konusunda bildiğiniz tüm eklentileri unutun. LastPass diye bir eklenti var. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Uma hani bahsediyorsun ya şifremi hatırlamıyor diye bu bahsettiğim eklentiyi kullanırsan elle değiştirebilirsin. Tüm şifrelerinizi tek bir şifre ile hatırlamak isterseniz buradan

Eklenti üreticisi ben değilim :D

Reaksiyon puanı
2,148
Uma eklentilerden önce bence şunu bir dene :)

Yine seçeneklerden güvenliğe git, orada Parolalar kısmında Ayrıcalıklar'ıtıkla, orada şifreleri hatırlanmayacak olan siteler var, facebook orada varsa kaldır, ben yaptım sonra şifre kaydedilsin mi diye sordu :)

Demek ki benim şifremi bu yüzden hiç hatırlamıyordu :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Uma eklentilerden önce bence şunu bir dene :)

Yine seçeneklerden güvenliğe git, orada Parolalar kısmında Ayrıcalıklar'ıtıkla, orada şifreleri hatırlanmayacak olan siteler var, facebook orada varsa kaldır, ben yaptım sonra şifre kaydedilsin mi diye sordu :)

Demek ki benim şifremi bu yüzden hiç hatırlamıyordu :D

yok dostum bende yok gözükmüyor , ona bakmıştım daha önceden , şimdi lastpass üzerine master yapıyorum bir dakika gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.. :)

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

Duruun ! Şifre konusunda bildiğiniz tüm eklentileri unutun. LastPass diye bir eklenti var. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Uma hani bahsediyorsun ya şifremi hatırlamıyor diye bu bahsettiğim eklentiyi kullanırsan elle değiştirebilirsin. Tüm şifrelerinizi tek bir şifre ile hatırlamak isterseniz buradan

Eklenti üreticisi ben değilim :D

kardeşim bu zıkkımı ben daha önce de denemiştim ama o zaman kaldırmıştım firefoxtan.Şimdi tekrar kurdum.Face deki hesapta işe yaradı valla.Yani sonuç olarak lastpass a devam.. :) Eyvallah teşekkür ettim..Sizleri seviyorum dostlarımm :flowers:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
yok dostum bende yok gözükmüyor , ona bakmıştım daha önceden , şimdi lastpass üzerine master yapıyorum bir dakika gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri.. :)

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

kardeşim bu zıkkımı ben daha önce de denemiştim ama o zaman kaldırmıştım firefoxtan.Şimdi tekrar kurdum.Face deki hesapta işe yaradı valla.Yani sonuç olarak lastpass a devam.. :) Eyvallah teşekkür ettim..Sizleri seviyorum dostlarımm :flowers:

Ben tesekkür ederim.

psiko_bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sırf bu probleme cevap vermek için üye oldum. Kendim de aynı sorundan dert yanarken çözümü buldum. Öncelikle Seçenekler/Güvenlik/Kayıtlı Parolalar kısmından parolanızı silin. Sonra "Sitelerde girilen parolaları hatırla" kısmının yanındaki ayrıcalıklar kısmına girin oradan facebook.com u seçin ve kaldıra tıklayın. facebook anasayfasına tekrar girdiğinizde göreceksiniz ki size şifre hatırlatmayı soracak.:biggrin:

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar sırf bu probleme cevap vermek için üye oldum. Kendim de aynı sorundan dert yanarken çözümü buldum. Öncelikle Seçenekler/Güvenlik/Kayıtlı Parolalar kısmından parolanızı silin. Sonra "Sitelerde girilen parolaları hatırla" kısmının yanındaki ayrıcalıklar kısmına girin oradan facebook.com u seçin ve kaldıra tıklayın. facebook anasayfasına tekrar girdiğinizde göreceksiniz ki size şifre hatırlatmayı soracak.:biggrin:

Öncelikle teşekkür ederim ilgin için dostum , ayrıca foruma da hoşgeldin ,yalnız ne yazık ki senin söylediklerini önceden denedim.Ama ayrıcalıklar kısmında facebook.com gözükmüyordu.Lastpass ile şu anlık sorunum çözüldü.Yine de teşekkürler.Hem bu vesile ile üye olmuş oldun , burayı seveceğine de eminim biraz forumda dolaşman yeterli olur.Ayrıca tabi bir de forum kuralları var..
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html

İyi forumlar:flowers:

psiko_bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hoşbulduk, forumu tanıyorum zaten daha önce bilgilerinden istifade etmiştim zaten ama üye olmamıştım,ben yardımcı olmaya çalıştım belki başka arkadaşlara faydası olur rica ederim :biggrin: