Firefox Icon Nasıl Kaldırılır ?

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
2mq44eh.png

Resimdede yazdım bidaha yazmaya gerek yok sanırım :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Önce reshacker adlı programı indir ardından programı çalıştın opene tıkla firefoxun kuruluğu olduğu klasörün içinde firefox exe yi seç ve aç programın içinde ikonlarını replace ile yeni ikonlar verebilirsin veya silebilirsin sonra kayıt eder ve firefoxu normal olarak açarsın unutmadan yanlış birşey silersen firefox çalışmayabilir ! bu durumda kayıt ettiğin exenin altına firefox.exe bak dosyası oluşur bak uzantısını silersen ilk haline ulaşabilirsin...

Kolay gelsin ancak merak ettim ikona neden taktın :)

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Önce reshacker adlı programı indir ardından programı çalıştın opene tıkla firefoxun kuruluğu olduğu klasörün içinde firefox exe yi seç ve aç programın içinde ikonlarını replace ile yeni ikonlar verebilirsin veya silebilirsin sonra kayıt eder ve firefoxu normal olarak açarsın unutmadan yanlış birşey silersen firefox çalışmayabilir ! bu durumda kayıt ettiğin exenin altına firefox.exe bak dosyası oluşur bak uzantısını silersen ilk haline ulaşabilirsin...

Kolay gelsin ancak merak ettim ikona neden taktın :)

Öyle yaptığımda yani sildiğimde icon silinmyor başka simge geliyor buraya koymaya gerek yok yine..
Ordaki simgenin firefoxta neolrak geçtiğini bilsem eklenti bulabilirim

Ben de merak ettim ne zararı var ki o simgenin sana :)

İcona takmadım sadece görünümle ilgili bişey yoksa ne zararı var bana küçük bir iconun :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Öyle yaptığımda yani sildiğimde icon silinmyor başka simge geliyor buraya koymaya gerek yok yine..
Ordaki simgenin firefoxta neolrak geçtiğini bilsem eklenti bulabilirim

Normalde reshacker panelinde 2 tane ikon bölümü bulunur biri icongroup diğeri icon muhhakak o sildiğin ikonu program bir yerlerde barıdırıp tekrardan çağırıyordur deneme yanılma mantığı ile ikonu bulmaya çalış umarım başarırsın kolay gelsin

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Ordaki miniminnacık iconun san ane zararı olabilir ki? :D Yazık dursun...

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
32*32 lik transparan bir resim koyabilrisin :)

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu uygun bölüme taşınmıştır..
kolay gelsin..

nic_ufuk