Firefox Hatası Alıyorum

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Günaydın Arkadaşlar..
Firefox'u Her Açtığımda Şu Hatayı Alıyorum :
Güncelleme Kurulamıyor. Lütfen Firefox Uygulamasının Başka Kopyasının Çalışmadığına Emin olun ve Firefox Programını Tekrar Başlatıp İşlemi Tekrar Deneyın.
Diyor ve firefoxu öyle açıyor. Hangi Eklentının Guncelleme Olmadıgınıda belırtmedıgı ıcın bıseyde yapamıyorum. Firefox a da yenı gectım pek anlamıyorum açıkcası.. Yardım edebilecek varmı Acaba?
Teşekkürler.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Görev Yöneticisinden firefox'u tamamen kapat. Sonrasında dene.

1087fo4.png

whiskers

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Oldu Sonunda Çok Teşekkür Ederim tolgasal yardımın için. Aklıma Gelmemıstı Boyle Bısey Olacagı Saolasın.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Rica ederim. Maksat sorun çözülsün.

tarick06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben dediğinizi yaptım ama olmuyor. Firefoxu işlem olarak da sonlandırıyorum ve tekrar açmak isteyince yine güncellemeyi kurarken o hatayı veriyor. tamam deyince tekrar baştan kuruyor yine hata veriyor ve böyle bir loopa giriyor :/

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ben dediğinizi yaptım ama olmuyor. Firefoxu işlem olarak da sonlandırıyorum ve tekrar açmak isteyince yine güncellemeyi kurarken o hatayı veriyor. tamam deyince tekrar baştan kuruyor yine hata veriyor ve böyle bir loopa giriyor :/

güncelleme olarak kurmayın. setup dosyasını indirip öyle kurun:) sorun çözülür.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar gerekli yardımı yapmış. Ama şunu da önermemde fayda var. Eğer sende bu araç yoksa kurmalısın.
Programlar bilgisayara hatalı kurulabilir veya türlü nedenlerden dolayı, farklı programlardan dolayı kayıt defteri de zamanla bozulur ve bu diğer programları da etkiler. Sonra zamanla hatalar almaya başlarsın. Bunun olmaması için CCleaner'ı öneririm. Bu program hataları giderir :) Sistemi belirli zaman aralıklarıyla kontrol etmek en güzeli :)