Firefox Güvenilmeyen Sayfa Uyarısı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Firefox ile ilgili bir sorunum var ve bunu çözmek istiyorum. Güvenilmeyen bağlantı hatası veriyor(https destekli google, facebook, twitter) gibi sitelerde. Bu sitelerde sertifikaya ayrıcalık tanı seçeneğiyle geçici çözüm oluyor aslında fakat Firefox'un kendi senkronize sayfası da güvenilmez bağlantı olarak hata veriyor ve bu sayfaya ayrıcalık tanıyamıyorum.
Not1: Başka tarayıcı önermeyin. Bu bir çözüm değil.
Not2: Saat,bios saati, antivirüs, FF profilleri gibi bir çok ayarına baktım diğer yerlerde anlatılan çözümlere göre. Silme programlarıyla tamamen silip baştan kurdum çözüme ulaşamadım.
abot:config ayarlarından bir çözüm varsa deneyebilirim.
uHWFDl2.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=126564]mstfanar[/MENTION]

Tarih dogru mu sistemde?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Firefox'u kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? Root sertifikalar bozulmuş sanki...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O kadar basit bir çözüm olsa keşke. Üstte de belirttim denediğim yöntemleri.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Yerel ayarlarında seçili olan Ülke farklı olabilir.

Firefox sürümü ve işletim sistemi belirtmemişsin, Win XP ve eski bir Firefox sürümü kullanıyorsan, belki sebep olabilir.

Böyle durumlarda, karşı tarafın sertifikasını doğrulamak gerekiyor. Öyle bir sorgu çıkmadı sanırım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sorun çözüldü. Nasıl yaptın diyenler için söyleyeyim ADguard programını kapattım.

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunun sebeplerinden biride adguard isimli uyg senin firefoxun icinde çalışan java veya flash yan uygulamalari devredışı birakmis olabilir