Firefox düşmanı anti-virüs programı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Mozilla, Norton uygulamalarının Firefox ile uyum sorunu yaşadığını açıkladı.

Mozilla yetkilileri Norton Symantec güvenlik uygulamaları yüklü bir sistemde Firefox 3.0.1'in çökme veya bazı özelliklerinin kullanılmaz hale gelme sorunları yaşayabileceğini açıkladı. Yetkililer bu sorunun kaynağının zamanı geçmiş Norton uygulamaları olduğunu belirttiler.

Norton uygulamalarının, Firefox çalışmaya başladığı zaman bookmark'ların ve geçmişin bulunduğu dosyayı okuyamamasına ve sonuç olarak ileri ve geri tuşları çalışmamasına yol açtığı belirtildi.

kaynak:
- Firefox düşmanı anti-virüs programı - Technology - Daily Technology News

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Norton için kötü haber.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Norton zaten sistem güzel değilse bilgisayar düşmanı bi program. hangi sürümünü yüklediysem sorun çıkardı. 2006 dan beri takip de etmiyorum artık..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Norton zaten sistem güzel değilse bilgisayar düşmanı bi program. hangi sürümünü yüklediysem sorun çıkardı. 2006 dan beri takip de etmiyorum artık..

e zaten kendini 2006dan sorna düzeltmeye başladı. sistem kaynakları konusunda gerçekten gittikçe düzgünleşiyor. norton2008den sonra norton2009da da büyük bi fark görüceğinize eminim. beta sürümü sistem kaynakları konusunda acaip düzgündü. ama siz beta sürümünü yüklemeyin program hataları mevcut, güvenlik açığına sebebiyet verebilicek haller var, tam sürümü çıkınca deneyin

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bakalım 2009 un tam sürümünü deneyelim çıkınca.. pek ümidim yok nortondan ama :) uninstall etmek için format atmıştım :D o kadar gereksiz dosya bırakıyordu. umarım onu da düzeltmişlerdir.