Firefox çok kasılıyor, önceden bir çok sekme açabilirken şimdi 5-6 sekmede donuyor...

muharrir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir süredir firefox 5-6 sekme açtıktan sonra kasılıyor. ve donuyor. bu bilgisayarımla alakalı bir virüsten kaynaklanıyor olabilir mi. 6-7 sekme açmama rağmen 1 gb ram'den 500-600 mg byte firefox harcıyor görünüyor ve donuyor.

bunun sebebi ne olabilir?
çözülebilecek durum var mı?

şimdiden teşekkürler?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende de benzer durum var 4. sürümden beri çoklu sekme açıldığında ve uzun süre açık kaldığında firefox çok kasılıyor ve nadiren çakıyor.
Şu an 8. sürüm kullanıyorum ve halen olmakta, Soruna virüs yada antivirüs'ün yol açtığını sanmıyorum.
Bir arkadaşım sorunun flash'dan kaynaklandığını söylemişti ne derece doğru bilmiyorum. Bende çözüm bulamadım soruna...

muharrir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de flash eklentisinden şüpheleniyorum bu pluing miydi neydi o da var. o çalışınca falan oluyor ayrı olarak. onu devre dışı bıraksak bu sefer videolar gözükmüyor. bu sorunu çözmeye kimse yardımcı olamayacak mı yaff:)

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flash plugin'den kaynaklanıyor tamamen,daha site açılmadan flash plugin başlıyor.Bu yüzdende o kadar çok sekmeyi kaldırmıyor,bunu engellemek için flash block eklentisi var.Bu programın nasıl flash plugin'i engellediğini anlatayım arkadaşlar.Daha site açılmadan flash plugin başladığı için bu program site açılırken başlaması önlüyor siz sadece video izlediğinz zaman flash plugin'i başlatıyor.

Burdan indirebilirsiniz;
İndir

muharrir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok makbule geçti kardeşim. ama bu seferde her flash videosunda flash işareti var. hem de böylelikle reklamları falan engellemiş olduk:) tıklayınca açılıyor:)

Hussein Genghis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
flashblock yeterli bunun için crome da bazı sorunlar almasam onu kullanmak daha mantıklı ama devam ff ye