Firefox Bazı Siteleri Hatırlasın

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Şu sıralar şöyle bir şeye ihtiyaç duydum. Bilindiği gibi Firefox da gizlilik seçeneklerinde '' Geçmişi Asla Hatırlama '' özelliği vardır.

96ynt.jpg

Ben hep bu ayarı kullanıyorum ve yıllardan beridir de çok mutluyum :) Ama şimdi bir ayrıcalık istiyorum. Mesela örneğin ;

Ben Firefox tarayıcımdan forum.shiftdelete.net' e girmek istediğimde benim kullanıcı adımı ve parolamı anımsasın istiyorum. Ama öteki siteler için geçerli ayar '' Geçmişi Asla Hatırlama '' olsun.

Bunun bir yolu yordamı var mıdır ?

Teşekkürler.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Last Pass kullanın :) Birçok tarayıcı için eklentisi mevcut.

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Last Pass kullanın :) Birçok tarayıcı için eklentisi mevcut.

Bahs ettiğiniz eklenti bu istediğim şeye mi yarıyor ? Yani tüm siteler, hatırlanmazken sadece benim istediklerimin hatırlanması.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bahs ettiğiniz eklenti bu istediğim şeye mi yarıyor ? Yani tüm siteler, hatırlanmazken sadece benim istediklerimin hatırlanması.

İstediğiniz sadece kullanıcı adı ve parolaların hatırlanması ise evet. Web sitelerine girerken bir kereye mahsus kullanıcı adı ve şifrenizi girin tarayıcının üst kısmında parola kaydedilsin mi diye soracak evet'e tıklayacaksınız ve bir daha tekrar tekrar kullanıcı adı ve parola girmenize gerek kalmayacak

Hepsine otomatik dolmasını istemiyorsanızda ayarlardan asla otomatik doldurma kutusuna tik atmanız yeterli

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İstediğiniz sadece kullanıcı adı ve parolaların hatırlanması ise evet. Web sitelerine girerken bir kereye mahsus kullanıcı adı ve şifrenizi girin tarayıcının üst kısmında parola kaydedilsin mi diye soracak evet'e tıklayacaksınız ve bir daha tekrar tekrar kullanıcı adı ve parola girmenize gerek kalmayacak

Hepsine otomatik dolmasını istemiyorsanızda ayarlardan asla otomatik doldurma kutusuna tik atmanız yeterli

Genel olarak harbiden işime yaradı hocam. :) Sağolun :)