Firefox 4'de multirow eklentisi olsun isteyenler için çok önemli

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Güzel eklenti. Teşekkürler :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
imlerin adlarını silip sadece logolarını bırakırsanız daha şık gözükecektir abicim

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Stil dosyası için teşekkürler.

imlerin adlarını silip sadece logolarını bırakırsanız daha şık gözükecektir abicim

Aslında tüm bunları tek bir eklenti ile de halledebilirsiniz.

Roomy Bookmarks Toolbar
53893.png

53894.png

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
:D:D o aslında virüstü. İlginç bir durum doğrusu ben yaklaşık 10 küsür eklenti kullanıyorum ama tarayıcımın çöktüğünü hiç görmedim.

İşin aksiliği bir daha açılmıyor sürekli hata veriyor. Kaldırmak zorunda kaldım :)

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende çalışmadı... Ayarları varmı bunun... Önce stylish yüklüoruz onun üstüne bu eklenti geliyo galiba yükledim ama yapamadım...

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bende çalışmadı... Ayarları varmı bunun... Önce stylish yüklüoruz onun üstüne bu eklenti geliyo galiba yükledim ama yapamadım...

Tam olarak neden bahsettiğini anlamadım ama birinci mesajdakini soruyorsan evet önce stylish kuracaksın sonrada linke tıklayıp install diyeceksin.

Roomy Bookmarks Toolbar bunu kastediyorsan eğer bu stylishten tamamen farklı sadece kur ve ayarını yap tamam.

Şimdilik Multi-row (çok sıralı) yerimi ihtiyacım olmadığı için ben bu şekilde kullanıyorum ama isteğe bağlı olarak o seçeneğide işaretleyebilirsiniz.
18nh5e.png