Firefox 3.6.4 Beta Hazır

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Dünyanın en popüler tarayıcılarından Firefox'un yeni versiyonunun betası geliyor. 3.6.4 Beta'nın içeriğinde bakın nasıl bir düzenleme var?

Mozilla'nın geliştirdiği Firefox'un yeni sürümü hazır. Henüz beta aşamasındaki 3.6.4'ü, versiyon 3.6 sahipleri isteğe bağlı olarak güncellemeyle edinebilecek.

firefox1265471597.jpg

Yeni sürüm ile birlikte Flash, Quicktime ve Silverlight uygulamalarında daha başarılı sonuç veren tarayıcı, çökme problemlerini de aza indirecek.

Nasıl Edinilecek?

Firefox 3.6.4 Beta'yı, tarayıcınızın "Yardım (Help)" menüsüne girip, "Güncellemeleri Kontrol Et (Check for Updates)" seçeneğine tıklayarak edineileceksiniz. Ancak an itibariyle yeni sürüm yayınlanmış değil. Güncellemenin yakın zaman download'a sunulması bekleniyor.

:: En beğendiğiniz Firefox sürümü hangisi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Firefox 3.6.4 Beta'yı, tarayıcınızın "Yardım (Help)" menüsüne girip, "Güncellemeleri Kontrol Et (Check for Updates)" seçeneğine tıklayarak edineileceksiniz. Ancak an itibariyle yeni sürüm yayınlanmış değil. Güncellemenin yakın zaman download'a sunulması bekleniyor.

Firefox 3.6.3 sürümünü kullanalar "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğini kullansalar bile bunun işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Otomatik inidirme işlemi için Firefox 3.6.3 Plugin1 sürümünü kullanıyor olmanız gerekir. Otomatik olarak yeni çıkan 3.6.4 build sürümünü ancak bu şekilde indirebilirsiniz. Aksi taktirde bu sürümü kullanmak için yapmanız gereken Tenhaz arkadaşımızın verdiği linkten indirip kurmanız gerekli.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Firefox 3.6.3 sürümünü kullanalar "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğini kullansalar bile bunun işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Otomatik inidirme işlemi için Firefox 3.6.3 Plugin1 sürümünü kullanıyor olmanız gerekir. Otomatik olarak yeni çıkan 3.6.4 build sürümünü ancak bu şekilde indirebilirsiniz. Aksi taktirde bu sürümü kullanmak için yapmanız gereken Tenhaz arkadaşımızın verdiği linkten indirip kurmanız gerekli.

BEN 3.6.3 PLUGİN 1 KULLANMIYORUM http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html BU ADRESTEN İNDİRDİM ABOUT'TA 3.6.4 olarka görünüyor.otomatik yüklemeyebilir onu bilmiyorum ama indirip kurunca sorunsuz kuruyor

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
BEN 3.6.3 PLUGİN 1 KULLANMIYORUM http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html BU ADRESTEN İNDİRDİM ABOUT'TA 3.6.4 olarka görünüyor.otomatik yüklemeyebilir onu bilmiyorum ama indirip kurunca sorunsuz kuruyor

Evde kullandığım 3.6.3 Plugin 1 sürümüydü ve otomatik olarak dün akşam kendisini 3.6.4 build sürümüne güncelledi.
İşyerinde kullandığım ise normal 3.6.3 sürümü. Özelliklede denedim (olmayacağını tahmin etmeme rağmen) ama normal 3.6.3 sürümü güncelleme yapmıyor. Beta sürümü bitip final sürümüne geçtiği zaman otomatik güncelleme yapacaktır.

Verdiğiniz adresten indirip kurulmasında herangi bir sorun çıkmaması gayet normal. benim bahsettiğim otomatik güncellemenin normal sürümleri kapsamdığı detayıydı. Yoksa Linte yer alan beta sürüm sayfasından indirilmesinde herhangi bir sorun yok. Hayet güzel kuruluyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Çökmemesi güzel.Gerçi şimdiki sürümde çökmüyor.Çökertmeden çıktım be Halilim :D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
En beğendiğiniz Firefox sürümü hangisi? Hiçbiri...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Zaten çökmüyor ki, taş gibi maşallah. Linux'ta virüs sıkıntısı da olmadığı için uzun süredir herhangi bir donma, yavaşlama da yok; sakin ve huzurluyuz firefox ile ama opera arada çöküyor :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
benim en beğendiğim 3.6.3 plugin 1 olmuştu çünki çökme sona ermişti.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
3.63 çökmüyor ama ara sıra videoları izletmeye çalışırken donuyor 3.6.4 bekliyelim bakalım sorun gerçekten çözülmüşmü Forever firefox :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bekliyoruz bakalım.:)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
bu 3.6.3'De var çökme ve sistemi yavaşlatma sorunu. Bazen kapatıyorsun tamamen ama görev yöneticisinden bakhala çalışıyor. Umarım düzelir bu tür şeyler çünkü Chrome'a alışamıyorum.

bursair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sürümde plugin control diye bişey çıkıyo ram den yiyor ....

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bu sürümle açılması mı hızlanmış yoksa sadece bana özgü bir durum mu?:D